SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rizespor istemedi
23.09.2019
 
Çaykur Rizespor oyunda üstünlüğü sağlamak için rakibi kendi alanına sıkıştırıp oynamak istedi. Bunu da ilk 7 dakika yaptılar. Gaziantep takımı ise bu dakikalardan sonra 2.bölgeye çıkıp oyunda ‘bende varım’ dedi. Attıkları golle de bunu ispatladılar. Yeşil-Mavili oyuncuların tecrübesiz, yetersiz ve bilgisiz oluşlarının zaaflarını gördük. Rakibin oyun disiplinine ayak uyduramadılar. Rakipleri karşısında ne yapacaklarını bilmiyorlardı. Oyunda da bir türlü dengeyi kuramadı. Hele orta sahadaki dengesiz oluşları, rakibe geniş alan bırakmaya başladı. Gaziantep ekibi de bunu iyi kullandı. Kaleci Gökhan’ın da hatası ile 2-0’ı buldular. Rizespor maçta dengeyi kuramayınca ilk yarıda bir şutu bile olmadı Gaziantep kalesine. Teknik heyet de bu duruma bir çözüm bulamadı ve oyun disiplini kuramadı.

İkinci yarıda ise ne Rizespor ne de Gazişehir Gaziantep’in birbirlerine karşı oyun üstünlükleri yoktu. Ortada bir maç oldu. Sadece bu yarıda Rizespor’dan Boldrin göze battı. Bu oyuncuya eş değer ve ayak uyduran oyuncu olmaması da Boldrin’in kalitesini düşürdü ve çok etkili olamadı. Oyuna sonradan giren Samudio oyuna yeni girmesinin fizik ve güç avantajını kullanıp golü attı. 70.dakikadan sonra her iki takımda da yorgunluk göze batmaya başladı. Oyuncuların yetersiz olmalarını da maçı izleyenler net bir şekilde gördü. Böyle olunca da taraftarlar kalitesiz bir futbol izledi.

Özetle Çaykur Rizespor bu karşılaşmada arzusu ve isteğini sahaya yansıtmadı. Öyle ki Gazişehir Gaziantep’in arzu ve isteklerini daha maç seremonisinde gördük. Hepsinin gözlerinde galibiyet isteği vardı.


 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap