SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rizespor istediğini alamadı
12.09.2020

Rizespor, oyuna oyun disiplinin ön planda tutarak Fenerbahçe’ye karşı mücadele etti. Rizespor’da oyunu yönlendiren ve rakip kaleye yıkan Boldrin vardı. Boldrin oyundan düştükten sonra Rizespor’un hücumlardaki etkinliği azalmaya başladı. Fenerbahçe’de geçen yılki oyunun yerini daha disiplinli oyun vardı. Serdar Aziz’in yer tutma problemi Rizespor’a fayda sağladı. Rizespor galibiyet golünden sonra her zamanki gibi Anadolu takımlarında görülen ileri çıkmadan korkma ve geriye yaslanma problemi yaşadı. Bu oyun tarzları güçsüz rakipleri de güçlendiriyor. Bugün Fenerbahçe galibiyet de Frey’in mücadelesine de borçlu.

Rizespor üstünlüğü yakaladıktan sonra yaptığı değişiklikleri anlayamadım. Fenerbahçe ise yaptığı değişikliklerle oyunda üstünlüğü ele geçirdi. Hakem Arda Kardeşler’in verdiği ikinci penaltıyı anlayamadık. Fenerbahçe’nin iki bekinin hücumun yanı sıra defansta oyuna yaptıkları katkıyla takımlarına puan kazandırdılar. Dün açılan 2020-2021 sezonunun tüm takımlarımıza başarı getirmesini diliyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap