SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rizespor hak ettiği 3 puanı aldı
27.10.2020

 
Rizespor, daha oyunun başında 3’üncü dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Rizespor golden sonra, oyunu kontrol altında tutarak istekli ve arzulu oyununu ilk 45 dakikada gerçekleştirerek dengede tuttu. Rakibinden korkmayarak oyunu devamlı ikinci bölgede karşıladı. Daha cesaretli olsalardı oyunda daha üst düzeylere çıkabilirlerdi.

Oyundaki disiplini bozmayarak kontrol altında oyunu tutarak bloklar arasındaki dengeyi az daha yardımlaşmayı iyi yapsalar daha üst düzey bir müsabaka izlemiş olacaktık. Sporcular görevlerini muazzam bir şekilde uyguladılar.

Zaman zaman oyunu yavaşlatarak oyundaki dengeyi korumayı da bildiler. Oyundaki rakibinin oyun mantalitesini cesaretli bir şekilde ortaya koydular. Hatta pozisyon bile vermemeye çalıştılar. İki stoper var ki seyretmeye doyamadık. Hiç hata yapmadan maçı bitirdiler. Teknik heyetin yerinde ve zamanında oyuncu değişiklikleri oyuna kuvvet verdi. Rizespor’u ilk defa böyle cesaretli ve arzulu gördüm. Başarılı bir performans sergileyerek alkışı da hak ettiler. Sivasspor’a saha avantajını kullanmaya da fırsat vermediler.

Rizespor bu oyun mantalitesi ile Süper Lig’de hak ettiği puan ve puanları avcunun içinde gibi görmelidir. Hem teknik heyeti hem de Rizespor’u bu kadar kısa zaman içinde bu istek ve arzuyu yakaladıkları için tebrik ederim.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap