SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rizespor dersine iyi çalışmış
15.06.2020

SÜPER Lig 3 aylık bir aranın ardından başladı. Hafta sonu da tüm takımları izledik. Kimi takım kendini iyi hazırlamış ve iyi motive olmuş. Örneğin Çaykur Rizespor gibi. Kimi takım da halen daha pandemi sürecini yaşıyor ve kendini tatil havasına sokmuş. Dün akşamki Galatasaray’ı buna örnek gösterebiliriz.

Çaykur Rizespor pandemi sürecini iyi değerlendirmiş. İyi bir hazırlık dönemi geçirmiş. İyi bir motivasyon yapmış. Teknik direktör Ünal Karaman da takımını iyi hazırlamış ve iyi taktik vermiş. Sadece şu öne geçtikten sonra geri yaslanma huyunu da bırakırsa daha iyi olacak. Galatasaray ise halen daha tatil havasında. Bu futbolun bedelini dün Rize’de ağır ödedi.

Çaykur Rizespor’da dün akşam Galatasaray maçında takım oyunu ön plana çıktı. Bireysel oyuncuları tek tek sayamayız ama tüm takım olarak iyi hazırlanmış ve motive olmuş bir takım vardı. Herkes başarılı bir performans sergiledi. Ama genç kaleci Tarık ilerisi adına kalesinde güven verdi.

Yeşil-Mavili takımda tek eksik nokta ise geri yaslanma huyu. Bu oyunculardan mı? Yoksa teknik direktör Ünal Karaman’dan mı kaynaklanıyor bilemiyorum. Ama Ünal Karaman Trabzonspor’dayken de aynı oyunu benimsiyordu. Bu da sanırım Ünal hocanın stratejisi. Skoru alınca geri yaslanıyor..

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap