SON DAKİKA
SON DAKİKA


Önümüzdeki iki maç daha net göreceğiz
3.10.2020
Trabzonspor maça istekli ve arzulu başlayarak ‘sahada varım’ dedi. Buna karşı Gaziantepspor, teknik sorumlusunun Trabzonspor’u iyi analiz etmesiyle aldığı tedbirleri sahaya yansıttı. Gaziantepsor teknik ekibi Trabzonspor savunmasını 5 oyuncuyla karşılayıp, rakip takımı dengesiz yakalayıp, kontradan gol atmak istedi. İlk 10 dakikalık süreden sonra, Gaziantep oyunda dengeyi kurarak, kontratak oyununu iyice benimsedi. Gaziantep kenar uçları iyi organizeyle hücum şansı denedi... Gel gör ki, Gaziantepli oyuncular yeterli mi,  yetersiz mi, sormak lazım. 

Bir diğer taraftan Trabzonspor dengeyi kurup pozisyon üretmeye de çalışıyordu. Ama oyuncuların uyum sorununu göz ardı etmemek gerekir. Hele de, Trabzonspor’un oyun planının ne olduğunu çözmekte zorlandım. İki kenar oyuncusu Abdülkadir ve Nwakaeme sahada var mıydı, yok muydu belirsizdi. Arkadan bek oyuncuların onlara desteği bile yetmedi.
Nwakaeme’nin içeriye girip santrforun yanında yer alması, top kayıplarının çok olmasını teknik ekibin görmemesini hayretle karşılıyorum.

Abdülkadir çok şımardı herhalde.
Sahada yok olmuş gitmiş.
Bir robot var sanki orada...
Trabzonspor’un gol yememesi inanın ki, Gaziantepspor’un yetersizliğinden kaynaklanıyordu. İki takım da ikinci yarı oyun planını değiştirmedi. Başarı grafiği de ilk yarıdan değişik değildi. Futbolcu ve teknik heyete bu maçı bir kez daha izlemelerini tavsiye ediyorum.
Amaçları, hedefleri neydi?

Gaziantepspor, oyun planını 90 dakikaya kadar sürdürerek aldığı 1 puanla başarısını kanıtladı. Trabzonspor’un ikinci yarıdaki oyununu seyretmekten zul duydum. Böyle galibiyetsiz oyuncu topluluğu görmek bizi üzdü.
Allah aşkına, teknik heyete soruyorum: Trabzonspor bu kadar kötü bir takım mı? Bu transferleri kimler yaptırıyor? Bunları bilmek bizim hakkımız! Düşünün Gaziantep’e bakıyorum, yıldız hiçbir isim yok. Oynadıkları oyunu alkışlamak gerekir.
Neden? Disiplini bozmadılar!
Düşünün, Trabzonspor’un transfer ettiği oyuncu 4 maçta iki defa kırmızı kart görüyor. Sormak gerekir: Bu nasıl sorumsuzluk? Kulüpte “Trabzonspor’u bu hale nasıl getirirsin” diyen bir yetkili yok mu? Önümüzdeki maçlardaki performanslarıyla geleceği ve bu sezonu daha net bir şekilde göreceğiz. Daha derli toplu takımlara karşı Bordo-Mavililerin nasıl oynayacağını merak ediyoruz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap