SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ne Oyuncu Oyuncu, Ne Avcı Avcı
17.12.2020
Trabzonspor’da transferde yeni model, alırken para öde, yollarken de para öde. Trabzonspor’un yeni modeli bu. Sonuç tabiî ki Trabzonpor’da ekonomik kriz. Anlaşılan kimsenin de umurunda değil bu. Trabzonspor’da bu yönetimle 2,5 yılda yapılan transferlere bakmak lazım. Alınan futbolcu sayısı 33. Trabzonspor’un geleceği için alınan genç oyuncu sayısı 9. Kazanılan oyuncu hala yok. Geçen yıl ara transferde 5 oyuncu transfer edilmişti. Onlar da yok. Bu yıl yapılan 12 oyuncu da ortada. Ben hiçbirinin Trabzonspor kalitesinde olduğunu düşünmüyorum. Göze batan 2 oyuncumuz var. Biri geçen yıl Trabzonspor’u taşıyan Nwakeme. O da bu yıl ortada yok. Diğer isim ise Ekuban’dır. 

Düşünün Trabzonspor’un halini. Dün de söylüyordum, bugün de söylüyorum, yarın da söyleyeceğim; bu oyuncuları Trabzonspor’a kim aldırdı, kimler aldı? Bu soruyu çözemediğimiz süreçte Trabzonspor’u ayağa kaldıramayız. Şampiyonluklar da hayalde kalır. Bu transferleri yapan Trabzonspor’u tanımayan bilmeyen kişiler olmalı. Çünkü bariz şekilde bu hatalar yapılmaz. Bildim diyenler de bilmiyor demek ki. Avcı geldi, kulübün gündemi yine transfer. Alınan oyuncuları taraftar da beğenmiyor, hoca da. Transferleri kim yapacak diye bakıyoruz. Gönderilecek oyunculara yine para gerek. Medya şu oyuncu bu oyuncu alınmalı diyor fakat hangi parayla alınacak? Bu transferlerin nasıl gerçekleşeceği muamma. Kalan tek çare ise Ertuğrul Doğan. Zor günlerde elini cebini atan Doğan’ın, yine kulübün imdadına yetişmesi bekleniyor. Benim gelecekteki başkan adayım da kendisidir.

Maça bakarsak, Avcı bu oyundan memnun mudur? Kulübedeki durumundan memnun olmadığı görülüyor. Bu oyuncu kadrosuyla bu sezonu nasıl geçirecek? Transferler yapılabilecek mi, bütçe oluşturabilecek mi, hepsi muamma... 
Avcı, Trabzonspor’da bir oyun sistemi uygulamaya çalışıyor. Fakat bu sistemle takımı başarıya götürdüğünü söyleyemeyiz. Trabzonspor’un rakibini yenmek için birçok planı olmalı. Adana Demirspor karşısında etkili hücum yapamadı takım. 4 defans oyuncumuz savunmanın nasıl yapıldığını bilmiyorsa durum vahim. Orta sahanın ne hücuma katkısını ne savunmaya yardımını görebildik. Forveti ise konuşmaya gerek yok. Bırakın gol atmayı kaleye gidemiyorlar.  Oyuncuları eleştirirken Avcı’nın da oyuna bir etkisini göremiyoruz. Bu da bizi endişelendiriyor.
Son 30 dakikada eksik oynayan Adana Demirspor Trabzonspor karşısında net pozisyonlar buluyorsa vay Trabzonspor’un haline!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap