SON DAKİKA
SON DAKİKA


Konsantre olabilecekler mi?
20.03.2021

Fenerbahçe maçına kadar Trabzonspor şampiyonluğun iddialı takımlarından birisiydi. Ancak o gün derbiyi kaybederek aslında bana göre sezona da noktayı koydu.

Alanya yenilgisi, Erzurum beraberliği zirve iddiaları iyice bitirdi. Aslında Abdullah avcı geldikten sonra Trabzonspor iyi futbol oynamadı, sadece kazandı. Ancak oynamadan ancak o kadar kazanabilirdik öyle de oldu.

Trabzonspor futbolunu geliştiremezse artık zor kazanır. Bunu sağlayacak kişi de teknik direktördür. Bugüne dek hep destek verdik. Artık Abdullah hocanın özellikle hücum anlamında  iyi şeyler yapması ve yaptırması gerekir. Ancak elindeki futbolcuların kalitesini hepimiz biliyoruz. Onlarla buralara kadar bile gelmek bence mucize.

Belli ki sezon bitiminde bu topçuların birçoğu gidecek. Aslında gidecek oyuncular da bunu iyi biliyor. Böyle bir ortamda maçlara konsantre olmaları çok zor. Gidecek futbolcu, oyuna kendini veremez. Bu nedenle de takıma katkısı olmaz.

Trabzonspor işte böyle bir oyuncu grubu ile Ankaragücü karşısına çıkacak. Umarım ki ben yanılırım. Maça konsantre olur ve kazanırlar. Çünkü şu an Trabzonspor’un arkasından gelen takımlar kazanıyor. Bizim önce bu sırayı korumamız ardından ise daha yukarıları düşünmemiz lazım.

Atalarımız, “Umut fakirin ekmeği” demiş. Elbette daha uzun sayılacak bir maç trafiği var. Umudumuz ve beklentimiz kalan haftalarda başarılı sonuçlar alıp, yukarı çıkmak.

Kolay değil elbet bu. Çünkü 3 İstanbul takımı ciddi bir yarış içinde. Onların arasından sıyrılmak, ya da en azından birine geçmek bile bu sezon için önemli bence.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap