SON DAKİKA
SON DAKİKA


İki Takım ve Hakem O
2.12.2018

8 yıl aradan sonra Fenerbahçe derbisini başarıyla atlatan Trabzonspor, Galatasaray maçından sonraki başarısızlığını yaşamadan başarılı olmayı temenni ediyordu.

Oyunun ilk 10 dakikası her iki takım da stres dolu anlar yaşadı. Kazandıkları topları pas hatalarıyla kaptırdılar. Trabzonspor bu sezon ilk defa oyun sistemini değiştirmiştir. 43-3 sisteminin oynamaya çalışıyordu. Bana göre en iyi sistem de budur. Oyunun ilk 30 dakikası iyi oynayanı görmedim.

Öyle hatalarla doluydu ki izleyenlere de zevk vermiyordu. Kötü oyunu seyrederken de bir kötü de hakemden geldi. Hakem tertip komitesine sormak lazım. Bu kadar basiretsiz, kararsız maç yöneten bir hakem ilk defa gördüm.

Tabi bunları derken futbol takımlarına da bakıyorum. Bu kadar yeteneksiz sahada futbolcular vardı ki kendi kendime soruyorum. Allah aşkına bu oyuncuları kim tespit ediyor. Bu futbolcuların Türkiye’de oynamaları beni üzüyor.

Bu kadar para harcıyoruz. Bir takımın oyuncusunun bir topu tutamaması, denileni yapamaması bizleri üzüyor. Bu kadar basiretsiz, oyunu yönetemeyen teknik direktörler var ki kendi kendime yine soruyorum. Bu başarısızlıklar nereden geliyor. Tabi galibiyet için mutluyuz ama oyundan memnun değiliz.

Oyun mantalitesini sahaya süren hocalarımızın daha başarılı olmasını istiyoruz. Kayseri’den canlı izlediğim maçta bu kadar kötü futbol oynanmasından dolayı üzülüyorum.

Hocalara sesleniyorum 11 oyuncuyu sahaya sürmek marifet değildir.

Oyun anlamında da bir şeyler üretmeniz lazım yoksa bu kötü futbolcularla Türkiye futbolu gelişemez.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap