SON DAKİKA
SON DAKİKA


Harika 3 puan
13.04.2019
Avrupa kupalarında olabilmek için adım adım başarılı performans üreten Trabzonspor Bursaspor karşısında aldığı üç puanla camiaya moral ve destek verdi.
Bursaspor'un küme düşmemek için verdiği performans yeterliliği sağlamıyordu. Yeşil-beyazlı takımın yeni teknik heyetinin Trabzonspor karşısındaki performansı merak ediliyordu.
Maçın ilk yarısında oyun alanını iyi kullanamayan her iki takım birbirlerine üstünlük sağlayamadı. İki takımın da bazı hataları göze batıyordu.

Devamlı söylüyordum. Takımlarda takım oyunu ve planı olmayınca iyi futbol oynamak zorlaşıyordu. Oyun disiplini de olmayınca başarılı futbol ortaya koyamazsın. Biz oyuncuların oynadığı mevkilerde hala kriterlerini yerine getiremeyince hatalar göze batıyor. Trabzonspor, bu oyun anlayışı ile seyrettiğimiz maçta sadece duran toplarda gol atmayı hedefliyordu. Bursaspor defansının oyunu orta sahada kabullenmesinde ve hat oluşturmasına karşı Trabzonspor oyunu sıkıştırıyordu. Bursaspor’un bu oyun anlayışı Trabzonspor’a üstünlük kurduramadı. Trabzonspor’un defanstaki kötü oyunu, yer tutmaları, yardımlaşmaları, pas hataları ayyuka çıktı.
Pozisyon bulan Bursaspor bir türlü gol nasıl atılır bilemediği için bir türlü golü bulamadı. İkinci yarıda Abdülkadir oyunda vardı. Hüseyin'in defansta hataları görüldü. Bu hataları görmesi gereken teknik heyettir. Her zaman rakip Bursaspor olmaz. Bursaspor bunlardan faydalanamadı. ,

Bursaspor'un hücum anlayışı Trabzonspor'dan daha üstündü. Elindeki beceriksiz oyuncular son vuruşları yapmakta zorlandılar. Beklemediğimiz bir anda Trabzonspor iki pasta golü buldu. Trabzonspor’un kadrosunda oynanan futbol itibariyle göze batan oyuncu yoktu. Anlaşılıyor ki Sosa'nın kötü oyunu Trabzonspor’un futbolunu etkiliyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap