SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bunun Adı Futbol! Anlayana
29.10.2019

Oyunun ilk 45. dakikasında Trabzonspor kendine yakışmayan bir oyun ortaya koydu. Sahada topu oynayan Başakşehir kendi sahasından çıkamayan Trabzonspor.

Benim arzu ettiğim Trabzonspor bu Trabzonspor değil. Bu futbol Trabzonspor’un kötü oyununu yansıtıyordu. Böyle bir aciz Trabzonspor seyretmedim. Teknik kadro mu yetersiz?  Oyuncalar mı yetersiz? Anlamakta güçlük çekiyorum, bence her ikisi de yetersiz. Bilmiyorum bu oyuncu kadrosunu kim tercih etti? Transferleri kimler yaptı? Bunlar soruşturulmalı.

İlk 45 dakika sahada ezilen, hiçbir varlık gösteremeyen bir Trabzonspor vardı sahada. İkinci yarı oyunda herhangi bir değişiklik gözükmedi. Aynı oyun devam ediyordu. Trabzonspor çare sürekli kim der gibi çözüm arıyordu. Trabzonspor’un oyununa teknik kadro ve oyuncu kalitesi bordo -mavili ekibe çare veremiyordu. Başakşehir enerjisini ekonomik olarak kullanıyordu. Sahada sanki yorulmuyorlardı. İstediklerini alıyorlardı. Trabzonspor izliyordu. Umutsuz Trabzonspor için bir umut ışığı yandı. Penaltı atışında Sturridge’i gördük. Oyunda üst düzey bir takım görüntüsü veren Başakşehir golden sonra golü buldu. Trabzonspor’da bir canlılık belirtisi görmeyi bekliyorduk fakat göremiyorduk. Tabiri caizse Başakşehir sazı eline aldı. Hem çalıyordu hem oynuyordu durumu 2-1 yaptı. Yine köşe atışı. Bu sefer köşe atışında kendini göstermeyen Sörloth’u görmüş olduk. Bunun adı futbol. Anlayana.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap