SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu oyun ne?
13.08.2018

Trabzonspor, yeni sezonun ilk maçında rakibi Başakşehir ile oynanan müsabakada iki takımda yeni sezona hazır olduğunu görmedim. Trabzonspor, ne yaptığını, ne yapacağının bir analizi yok.

Klasik oyun mantalitesi kendi kalesine kapanarak topu kazanıp hücum yapmak ve gol bulmak.. Ama bunu yapacak oyuncu var mı diye Teknik Heyete sormak lazım.

BU TAKIM HÜCUM YAPMAZ MI?

 

Trabzonspor’un ruhunda hep galibiyet vardır, hırs vardır, istek vardır. Bugünkü Trabzonspor’da bunların hiçbiri yok. Maçı kaybedebilirsin ama kaybettiğin zaman sporcularda bir üzülme vardır. Bu bile yok olmuş. Ne defansı, ne orta sahası ne de forveti.. Ne yapılması gerektiğini heralde Ünal hocadan ültimatom almamışlar. Bir takım hücum yapmaz mı? pozisyona giremez mi? Allah aşkına ben böyle Trabzonspor ilk defa izledim. Zevksiz, ruhsuz, isteksiz.. Sezon sonu müsabakası izledim sanki. Sonuç olarak Trabzonspor’un yarınlarda daha kötü duruma düşmesinden korkuyorum. İnşallah düzelir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap