SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu oyun ile 1 puan bile başarıdır
8.03.2020

Trabzonspor maçın başında disiplinli ve güzel bir oyun izleterek maça başladı. Biz de bu durumdan keyif aldık. Fakat ne var ki gol attıktan sonra yine geriye yaslanma problemini görmeye başladık. Oyun disiplininden koptuk. Oyuncular, mevkilerini korumakta ve pozisyon almakta eksiklikler göstermeye başladı. Bu maçta en beğenmediğim oyunu Nwakaeme sergiledi. Kenardan içeriye girerek ortadaki oyunu sıkıştırdı. Oysa kenardan yaptığı hamleler ile her zaman daha iyi bir oyun sergileyen bir oyuncu. Bu yaptığı hataları da teknik heyet görmedi. Teknik heyetin yaptığı oyuncu değişiklikleri doğru ve yerinde miydi? Bunu da tartışmak gerekir. Her zaman söylüyorum defans forvette başlar. Bugün forvet oyuncumuz Sörloth da kötü oynayan ikinci oyuncu diyebilirim. Diğerleri de ardı ardına sıralanır. Sadece Uğurcan iyi oynadı. Eğer o da iyi oynamasaydı bu maç çok farklı bir yenilgi ile bitebilirdi. Forvet oyuncularımız gerekli konumu alamadı ne defans ne de hücum yapabildiler.

 

Antep’in oyuncuları bize göre çok daha disiplinini koruyan bir oyun sergiledi. 90 dakika boyunca aynı formu koruyarak bizim eksik olduğumuz bölgelerden bindirme yaptılar. Özellikle sağ bölgede kendi hakimiyetlerini o kadar rahat kurdular ki, ileri geri giderken hiç zorluk çekmediler. Ama yine söylüyorum teknik heyet herhalde uyumuş olacak ki bu eksiklikleri göremedi. Trabzonspor’un kötü oyununun mimarı olarak Nwakaeme, Sörloth ve Ekuban’dır. Bu tarz bir performans sergilediğinizde 1 puan bile aldığınıza sevinmeniz gerekir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap