SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avcı geleceğe bakmalı
4.01.2021

İki takım da oyuna 3 puanı hedefleyerek başladı. Fakat ilk yarı, her iki takım oyuncularının da kapasite eksikliğinden dolayı pozisyon üretmede beceriksiz kaldılar. Trabzonspor, oyunu kaleden kurmaya çalışıyor fakat bunu gerçekleştiremiyor. Bir defa denemeye kalktılar rakibe pozisyon verdiler. Aynı Karagümrük ise kaleden çıkışta sorun yaşamayarak topa sahip oluyordu. Bu oyunda orta sahadaki oyun ön plana çıkıyordu. Topa Karagümrük daha çok sahip oluyordu fakat pozisyon üretmekte zorlanıyordular. Trabzonspor ise bu oyuna karşın mücadelesini ön plana koyuyordu. İki takım da kenarları kullanmakta eksik kaldı. Öyle ki orta sayısı bayağı düşüktü.

İkinci yarı Trabzonspor golü bularak oyunda etkisini artırdı. Golden sonra oyunda etkinliğini artıran Trabzonspor topa da daha çok sahip olmaya başladı. Yapılan önde baskıyla Karagümrük hataya zorlanıyordu. Burda Avcı’ya da bravo demeliyiz. Ancak bu oyun kısa sürdü. Demek ki istendiğinde baskılı oyun oynanabiliyormuş. Avcı’dan bunu bekliyoruz.

Trabzonspor’da işler iyi giderken birden kalesinde golü gördü. Fakat oyundan kopmadı. Kazanılan topta asli yerine geçen ve topu taşıyan Ekuban yeniden Trabzon’u öne geçirdi ve bu gol galibiyeti getirdi.

Trabzonspor ve Abdullah Avcı’nın umudu transfere kalıyor. Bence bu transferler iyi düşünerek yapılmalı. Geçen yıl ara transferde 5 oyuncu transfer edilmiş bugün ise bu oyunculardan hiçbiri ortada yok. Onun için Avcı, buna özellikle dikkat etmeli. Hocamıza inandığımız ve güvendiğimiz için Trabzonspor’a gelmesine destek verdik. Avcı’nın gelecek sezon için iyi bir planlama yapmasını, acele etmeden karar vermesini bekliyoruz. Abdullah hocanın bu yılı zararsız olarak bitirmesinden yanayız. Avcı’nın iyi bir planlama ile Trabzonspor’u hak ettiği noktaya taşıyacağına eminim.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap