SON DAKİKA
SON DAKİKA


Acilen önlem alınmalı
21.10.2019

Sezon başı Gençlerbirliği maçında izlediğimiz Rizespor ile bugünkü Rizespor arasında uçurum var. O gün seyrettiğim Rizespor’da oyun sistemi, disiplini ve sistemi vardı. Teknik patron da aynıydı. Rizespor’u seyretmekten zevk almıştım. Bugünkü Rizespor’da ise aynı zevk veren futbolu ve oyun disiplinini göremedim. Bu Rizespor’un gidişatı hiç iyi değil. Bir an önce önlem alınması gerekir diye düşünüyorum. Aksi takdirde Rizespor’un daha vahim durumlara düşeceğini tahmin ediyorum. Yönetim acilen tedbir almalı.

Alanyaspor’u ise ilk kez seyrettim. Seyrederken hem zevk aldım hem de hocasına ‘helal olsun’ dedim. Sistemi belli oyun disiplin,ni 90 dakika uygulayan muhteşem bir Alanyaspor izledim. Teknik kadronun ve oyuncuların birlikte oluşunu görüyordum. Verilen görevi aynen uyguluyordular.

Oyundan bahsedersek Alanyaspor’un defans oyuncuları oyunu ikinci bölgede tutarak oyun içindeki yardımlaşmayı ön plana almıştı. Rakibi Rizespor’u oynatmamaya çalışıyordu bunda  da başarılı oldular. Bu oyun şekline karşı Rizespor topa sahip olamıyor ve istediklerini yapamıyordu. Bu da Alanyaspor’un topa daha çok sahip olmasıyla işini kolaylaştırıyordu.

Alanyaspor’un pas alışverişleri ortaya çıkıyordu. Alanyaspor attığı gollerle hem oyunu güzelleştiriyordu hem de zevk veriyordu. Ligimizdeki maçlarda kötü futbol görüyorduk. Alanyaspor’u bu oyunu sahaya süren teknik kadroyu ve futbolcuları hem futbol adına hem de puan cetvelindeki başarısını kutluyorum.

Rizespor’un bu gidişatına önlem alacak tek mercii yönetim kuruludur. Alamadığı takdirde çok daha vahim durumlarla karşılaşılabilir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap