SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yazık oldu, neden oldu?
25.02.2023

Basel asla Trabzonspor'un ayarında bir takım değildi. Çok sıradışı şeyler olması lazımdı Trabzonspor'un turu geçmemesi için. Çok sıradışı işler oldu. Goller kaçtı, penaltı kaçtı, direkler izin vermedi. Hakem rezaletti. Ama yine de bu takım elenirdi. Bu sefer devreye Abdullah Avcı girdi. Önce Siopis'i, ardından Doğucan'ı çıkartarak orta sahayı rakibe verdi. Yusuf pres yapmaz. Yusuf sahada yerini arayıp bulamayan bir oyuncu. Yetmedi Abdülkadir'i kenara alıp, Bardhi'yi sürdü. Abdülkadir'in en yorgun hali bile Bardhi'den daha üretkenken. Maçtan sonra da kendini savundu hoca: Değişiklikler doğru gözüküyor. Ben de sonucun oyun ve değişiklikle ilgili olmadığını düşünüyorum”. Hoca, maçı bir kez daha izlerse eminim fikrini değiştirecektir.

Avcı, akşam basın toplantısında transferlerin kendisinin onayı ile yapıldığını da söyledi. Koita, Gbamin, Kouassi, Bardhi, Yusuf, Emrehan, Naci, Enis, Lahtimi, Bursaspor’dan alınan ve kiraya verilenler... Hoca gelecek sezonu da planlamaya başladıklarını dile getirdi. Eğer yine bu tür sıradan, Trabzonspor'a direkt katkı vermeyecek oyuncularla takımı dolduracaksa bu planlamayı birilerinden destek alarak yapmasında fayda var.

Tam da burada şunu bir kez daha dile getirmekte fayda var. Hem yönetim hem de Avcı, Cornelius’u göndererek büyük hata yaptılar. Bütün hikaye o yanlıştan sonra değişti. Hedeflerden bir bir uzaklaşıldı. Yazık oldu...

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap