SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tuhaf bir hikaye!
14.12.2020

Brad Pitt’in başrol oynadığı Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi filminde bir kaza sekansı vardı. Hayatın,  olasılıklar üzerine aldığı halin anlatıldığı o meşhur sahne, efsane yönetmen David Fincher’in dahiyane kurgusuyla izleyiciyi derin düşüncelere sevk ediyordu.  Hayatın olağan akışı bozulmasa o kaza yaşanmayacak ve âşıklar birbirinden ayrılmayacaktı.

Trabzonspor da Benjamin Button gibi bu sezon tuhaf bir hikâye yaşıyor. Ve bu tuhaf hikayenin başladığı nokta yani kazası bana göre geçen yıl iç sahada Başakşehir ile oynanan maçta Sktrel’in Nwakaeme’yi ceza sahası içinde çekmesi ve yere indirmesiydi. Eğer Fırat Aydınus o çekme sonrası penaltı verseydi Bordo-Mavili takımın bugün bize izlettirdiği film bambaşka olacaktı.

Muhtemelen Bordo-Mavili takım o maçı kazanacak, sezon sonu şampiyon olacak ve Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazandığı için kasasına milyonlarca Euro girecekti. Belki Sörloth satılmayacak, kulübün geleceğinde olması beklenen Sosa ile Novak takımdan ayrılmayacaktı. O coşkulu ve arzulu takıma birkaç iyi takviye yapılacak ve bu sezon da ligin tozu atılacaktı.

Hüseyin Çimşir için de 40 yaşındaki şampiyonluğun keyfi bambaşka olacaktı. En çok da İstanbul’un o meşhur Pendik’ten Kadıköy’e kadar uzanan minibüs hattında meydana getirilecek Bordo-Mavi araç konvoyu konuşulacaktı. Eğer o kaza olmasaydı Ahmet Ağaoğlu yönetimi de takımı 2 ay içinde tanınmayacak hale asla dönüştüremeyecek ve bugünleri hiç olmadığı kadar keyifli geçirecekti.

Eğer o maçın VAR hakemi Mete Kalkavan da gözlerini kapatmayıp vicdanını tatile çıkarmasaydı tüm bunlara ilave olarak forma satışları patlayacak, taraftarın sosyal medyadaki neşesine de doyum olmayacaktı.

Evet, 15 Mart 2020 tarihinde, saat 16.00’da başlayan o maçın 35. dakikasından beri hayat Trabzonspor için tuhaf bir hikâyeye döndü. Filmde Benjamin için tersine akan zaman durdurulamıyordu ve yönetmen finalde içimizi acıtıyordu. Umarız Trabzonspor’u yöneten Abdullah Avcı kurmaca olmayan şu anki filmi tersine döndürür ve milyonlarca Trabzonsporlunun daha fazla ıstırap çekmesine izin vermez. Ve ümit ediyoruz geçen yılın aksine transferler nedeniyle ağır eleştirilerin hedefinde olan  yönetim de takımın içler açısı halini kabullenip devre arasında;-elde kalmış, çoktan ruhunu kaybetmiş oyuncuları değil-, dik oynayacak, forma için savaşacak, Avcı’yı kulübesinde, taraftarı ekran başında mutlu edecek oyuncuları transfer eder.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap