SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tarihi maç
24.08.2022

TRABZONSPOR, bu akşam 55 yıllık şanlı tarihinin en önemli maçlarından birine çıkıyor. Finansal ve prestij açısından kulübe seviye atlatacak bir karşılaşma. Maç ne kadar büyük olursa olsun bugün hem taraftar, hem futbolcular hem de teknik ekip hiç olmadığı kadar soğukkanlı olmalı, hiç olmadığı kadar da sabırlı.

Kopenhag, bu tür maçların nicelerini oynamış. Danimarka ekibinin geçmişine saygı duyuyoruz ama bugün kâğıt üzerinde favorimiz Trabzonspor. Çünkü daha iyi bir kadroya sahibiz. Evimizde oynamanın da avantajına. Sahip olmadığımız skor üstünlüğü ve rakibin soğukkanlılıkta bizden tecrübeli olması.

Geçen yıl şampiyonluğun garantilendiği Antalya maçında Bordo-Mavili takımın oyuncuları oldukça heyecanlıydı. Kopenhag karşılaşmasının ilk dakikalarında da aynı heyecan vardı. Bu heyecan bu akşam şehre hiç uğramasın. Futbol şansı da bizden yana olsun.  İlk maçın büyük bir bölümünde çok konsantre ve taktik disiplini üst düzeyde bir Trabzonspor vardı sahada. Bugün daha da canlı, daha da özverili, daha da özgüvenli ve daha da saldırgan bir Trabzonspor bekliyoruz. Zira bugün her zaman[1]kinden daha fazla iş düşüyor oyunculara. Daha fazla da fedakârlık. Şampiyonlar Ligi tarihine adlarını yazdıracaklarına yürekten inanıyoruz.

***

Şuna da değinmeden geçemeyeceğim; bazı Trabzonspor taraftarları 5-2’lik mağlubiyet sonrası hem hocaya hem yöne[1]time hem de futbolculara tozunu aşan eleştirilerde bulundu.

Oysa takıma, hocaya, yönetime hiç olmadığı kadar sahip çıkılmalıydı. Rüya gibi bir sezon yaşatan insanlara karşı daha hoşgörülü bir tavır takınılmalıydı ve bu bir iş kazasıdır denilip bugüne konsantre olunmalıydı. Başarıyı herkes sahiplenirken en ufak bir sıkıntıda kurban aramak bu camiaya hiç yakışmıyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap