SON DAKİKA
SON DAKİKA


Takım olamamak
30.08.2023

Trabzonspor Teknik Direkt.rü Nenad Bjelica, Çaykur Rizespor maçından sonra takım olamadıklarını dile getiren açıklamalar yaptı. Rakibin takım olduğu için kazandığını açık yüreklilikle dile getirdi.

Çaykur Rizespor, bu sezon Süper Lig’e yükselir yükselmez takımda büyük değişiklikler yaşandı. Başta Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı. Ardından A takımdan birçok oyuncuya veda edildi. Ekibe; Zequiri, Attila Mocsi, Varesonovic, Eray Korkmaz, Gustavo, Hüseyincan, Alikulov, Faye, Taha Şahin, Mustafa, Oscar Garcia, Oumar Diouf gibi oyuncular katıldı. Teknik direktörlüğe İlhan Palut getirildi. Neredeyse yeniden kurulan takım sezona Trabzonspor’dan daha iyi başladı.


İlhan Palut; piyasa değeri sadece 19 milyon avro olan ve kadroya katılan 12 yeni isme rağmen; kompakt, uyumlu bir takım oluşturmayı başardı. Lakin geçtiğimiz yılın nisan ayından beri Trabzonspor’u çalıştıran Bjelica henüz bunu gerçekleştiremedi.


Burada kabahat kimde? Hoca şapkayı önüne alıp; neden bu zamana kadar bir takım oluşturamadığını daha net anlatsa mutlu oluruz. Perde arkasında yaşananlara dair üstü kapalı mesajlar verdi vermesine. Hatta çok önemli bir şey de söyledi: Bazı oyuncular kendini takımın üzerinde g.rüyormuş. Kamuoyu merak ediyor. Bu oyuncular kimlerdir?


Trabzonspor gibi bir takımda kendini takımın üzerinde görmek için rüyada olmak gerekir. Rüyada olan bu oyuncular bir an önce rüyadan uyandırılmalı. Hoca bunu yapamıyorsa yönetim devreye girmeli. Ama bu iş öyle baş kopartılarak değil sulh içinde yani aklıselimle halledilmeli. Trabzonspor’un bu aşamada her oyuncuya ihtiyacı var.


Hırvat çalıştırıcı bugüne kadar çalıştırdığı kadroları bir hedef doğrultusunda bir araya getirmeyi başarmıştı. Umarız Trabzonspor’da bunu gerçekleştirebilecek zamanı bulur? Zira rüyada olan oyuncular rüyadan uyandırılmaz, mevcut kadroya gerekli takviyeler yapılmaz ise Trabzonspor’u da Hırvat hocayı da yönetimi de daha zor günler bekliyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap