SON DAKİKA
SON DAKİKA


Biraz Daha Sabır
14.09.2021

Süper Lig'e yeni çıkan bir takımın ilk 3 haftada 4 büyüklerden ikisiyle oynaması büyük şansızlık. Hele baştan aşağı değişmiş ve yeni kurulan bir takımsanız sahada işiniz çok zor. Fikstürün insafsızlığı bununla bitse iyi; 4. haftaki rakibiniz de son yıllarda ligi domine eden Alanyaspor.

Yeni kurulan bir takıma evvela sabır gerek. Bunun yanında da zaman. 7-8 hafta olabilecek en kötü senaryo bile sahadaki profesyonelleri hırpalamamız için çok büyük veri sayılmamalı. Ama burası Türkiye. Kimse yola bakmaz, tek gerçek sonuçtur. Maç öncesi ilk üç müsabakasını kaybetmiş Giresunspor'un daha doğrusu teknik heyetin psikolojik durumu pek iç açıcı sayılamazdı. Çok zor bir maç bekliyordu Giresunspor'u. Hakan Keleş ilk haftalar yedek soyundurduğu Doukara'yı bu sefer ilk 11'de sahaya sürdü. Balde ve Umut Nayır kulübedeydi. Alanyaspor da yeni hocası Bülent Korkmaz ile çıkış arıyordu. Giresunspor önceki maçlarda iyi pas yapan bir takım görüntüsü vermiş ama bunu skora yansıtamamıştı. Geçiş oyununda da defansı rakiplere önlem alamamıştı. Dün akşamın ilk yarısında bu talihsiz durumlar yine devam etti. Pas yapıyor ama pozisyon bulamıyordu. Alanyaspor maçın başında bulduğu golden sonra topun arkasına geçti. Defansını kalabalık tuttu. Giresunsporkiliti açmakta zorluk çekti. Hal böyle olunca uzaktan şutlar denedi. Cılız ve hedefi bulmayan şutlar. İkinci yarının başında yapılan değişiklerle konuk ekibin topa sahip olma oranı daha da arttı. Arka arkaya kornerler ve pozisyonlar çoğaldı. 66 ve 80'de Diabate'nin kaçırdıkları inanılmazdı. Sonuç alınamasa da takım iyi yolda. Yönetimin bu aşamada yapması gereken sonuçlara bakıp hareket etmeden hocaya ve oyunculara sahip çıkmak olmalı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap