SON DAKİKA
SON DAKİKA


Zorluoğlu ile Büyükşehir
24.04.2020

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ekibiyle birlikte yaşadığımız bu zorlu günlerde vatandaşla dayanışma içerisinde olmaya devam ediyor. Trabzon’la yatıp kalkan Zorluoğlu 7’den 70’e herkesin takdirini kazanmaya devam ediyor.

 

Göreve başladıktan sonra ayrım yapmayan, ötekileştirmeyen Zorluoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Daha çok çalışıp gönüllere gireceğiz” sözlerini hiç unutmadı. Laf üretmek yerine vatandaşa hizmet etmek için durmak yok yola devam anlayışı ile gönüllere dokunmayı sürdürüyor. Zorluoğlu seçim döneminde verdiği vaatlerinin de hayata geçmesi için gerekli çalışmaları sürdürmekte. Bu konuda zamanı gelince paylaşımları yapacağını öğrendim. Zorluoğlu, yardımcıları, birim amirleri, çalışanları kentin ve yaşayanın en iyi hizmeti alması adına mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarını sürdürüyor.

 

Cumhurbaşkanının ayrı bir önem verdiği Trabzon adına atılan adımlardan haberdar olduğunu bilmeyen yok. Trabzon için yapılanların ve yapılacak olanların Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümetten her bakanın desteği ile Zorluoğlu ve ekibi tarafından hayata geçirildiği gerçek. Erdoğan ile Zorluoğlu arasında olan iletişimin üretilen laflarla kopmayacağını, Zorluoğlu’nun Erdoğan’a bağlılığının geçmişe dayandığını ve Erdoğan’ın da Zorluoğlu’na olan güven ve desteğinin eleştirilerle bitmeyecek kadar güçlü olduğunu söylemek isterim. Başkan Zorluoğlu ile önümüzdeki dönemde Trabzon’u güzel günlerin beklediğini belirtmekte fayda var.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap