SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yunan sevdalısı
22.04.2020

Atatürk düşmanlığı ile bilinen, FETÖ sevdalısı Fatih Tezcan denilen zat yine zırvalamış. Sanki birileri bir yerlerine basmış gibi önce Prof. Dr. Ekrem Buğra Ekinci, ardından Fatih Tezcan aldılar sazı eline Atatürk’e hakaret etme terbiyesizliğini gösterdiler. Ekinci denilen zat, Atatürk ile ilgili, "Padişaha ihanet etti... İngilizlerle iş birliği yaptı... Tevkif edilmekten korktu... Sivil darbe yaptı..." gibi ifadeleri kullandı. Ardından Fatih Tezcan, Kurtuluş Savaşı döneminde, Atatürk yerine Yunanlıların İstanbul’a girmesi durumunda daha farklı olacağını belirterek, “Çünkü Yunan biliyordu ki, Kamâl’in kurduğu CHP ile birlikte İslâm İstanbul’dan çıkartılacaktı. Yunan bizzat İstanbul’a girse, yine ezanla oynayamaz, yine camileri samanlık yapamaz, yine başbakan asamazdı. Yunan’a göre İstanbul emin ellerdeydi artık. Nasıl üzülmesinler Kamâl’e” dedi. Başka konulara kafa yormak yerine ağız ishali olmuş bu kişilerin Atatürk düşmanlığı ve Yunan hayranlığı nereden kaynaklanıyor?

 

İnsanın aklına Tezcan’ın kökleri o ülkeye mi dayanıyor diye gelmiyor değil.

Daha dün ülkemize, milletimize ihanet eden FETÖ’ye hayranlık sözcükleri dizen Tezcan’ın bu örgütün liderinin öldü gösterilmesini eleştirerek, “Fetullah Gülen’e geçmiş olsun. Hakkında ‘öldü’ yazacak kadar vicdanı kararanlara, Rabbim edep ve akl-ı selim nasip etsin” gibi sözleri unutulmadı. Hain yapılanmayı destekleyen, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusuna dil uzatan bu densize dur diyecek tek adres yargıdır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap