SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yeter Artık Yeter…
22.05.2020

Artık işin boyutu o kadar tehlikeli olmaya başladı ki. Toplum olarak midemiz bulanmaya başladı. Neye derseniz sapkınların kız yada erkek çocuklarımıza karşı yaptıkları ve dile getirdikleri düşüncelere.

Yurtlarda kalan kız-erkek çocuklarımızın uğradığı cinsel saldırıların üzeri örtülmemeli. Toplum olarak bu iğrenç olayın takipçisi olmalıyız. Kim çocuklara el ve dil uzatıyorsa ona karşı yargının zaman geçirmeden birilerinin şikayetini beklemeden toplum vicdanı adına gerekli yaptırımı en ağır biçimde uygulamalı.

Siyaset yapanlara da sesleniyorum, kız çocuklarımızın yaşları üzerinden politika yapılmadığını öğrenin artık. Sıkmayın milletin canını ve sabrını zorlamayın. Arkadaş yaşı 11 olmuş, 15 olmuş fark etmez kız evlatlarımızın üzerinden yorum yapma hakkını kim kendinde görüyorsa onun sapkın düşünceler içerisinde olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Ülke olarak nedir bu sapkınlardan ve meczuplardan çektiğimiz. Kimisinin düğmesine basılıyor, cumhuriyete, Atatürk’e hakaret ediyor, ardından kızlarımızın kıyafetleri üzerinden zırvalıyor. Ya sen toplum bekçisimisin kimsin.

Çocuk yaşta cinsel olgunluğa erişmiş ise evlenebilir gibi fetva vermek hakkını kimden alıyor bu insanlar. Sana ne milletin kızından yahu. Herkes evladını koruyacak, kollayacak kadar dirayetlidir. Düşün çocuklarımızın yakasından.

Kız çocuklarımız ile ilgili yapılan sözlerin toplumda açacağı yarayı hesaplamıyor musunuz arkadaş. Siz ne biçim insansınız.  Neden aklınız hep belden aşağı çalışır. Bu kişiler konuştukça milletin kızı sapıkların saldırısına maruz kalırsa ne yapacaksınız.

Vallahi Billahi sizin yatacak yeriniz yok. İyi ki yasal bir sınır var, olmasa küçük kızlarımıza musallat olmaya müsait o kadar geri zekalı var ki. Herkesi toplumsal sorumluluğa davet ediyor bu tip zırvalıkları gündeme getirenlere pirim vermemesini ve tepkisini koyulması gerektiğini söylüyorum.

İşte bu düşünceler nedeniyle binlerce kız çocuğumuz erken yaşta evlendirilip çocuk sahibi oluyor, ardından birçoğu çoluğu çocuğu ile çaresiz ortada kalıyor. Artık vazgeçin bu sevdadan ve çekin elinizi ve dilinizi çocuklarımızın üzerinden. Anladınız mı?

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap