SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trakya'nın altı petrol ve doğalgaz kaynıyor
22.06.2021

Sevgili okurlar Kanal İstanbul ile ilgili o kadar çok şey yazıldı çizildi ki, hatta yapılan ankete bile sahtekarlık bulaştırıldı. Kanal İstanbul ile ilgili sosyal medyada yer alan aşağıdaki paylaşımlar dikkat çekici. Bilinmesinde fayda olduğunu düşünüyorum.

“Sağcısı, solcusu, dindarı, milliyetçisi, ulusalcısı her ne isen, tek kalan ortak noktamız olan ülkeni eğer seviyorsan bu yazıyı okumak için 2 dakikanızı ayırın.

"Allah aşkına ne yapabilirsek yapalım bundan başka maddi servetimiz yok, sattırmayalım.

• Trakya’nın altı petrol ve doğalgaz kaynıyor

• Yap işlet devlet modeli ile İstanbul kanal Projesini alacak firma Trakya’ya hakim olacak. Herkes topraklarını satacak. Trakya’nın Asya ile bağlantısını kesecekler. (çünkü kanal ile Avrupa Yakası ayrılmış olacak).

• Bu proje emperyalistlerin Trakya’yı Türkiye’den koparma projesidir.  Aynı oyun Güneydoğu’da mayınlı arazide yapılmak istendi. (Ancak, oluşturulan duyarlı Kamuoyu yüzünden hükümet geri adım atmıştı)

• Şimdi İstanbul kanal ile Türk Milleti’nin elinden Trakya alınacak. Yabancılara 49 yıllığına devredilecek. Uyanmanın vakti geldi.

• Türk ordusu başka yöne yönlendirildi. Onlar PKK ile uğraşırken Türkiye toprakları elden çıkarılacak. 49 yıllığına verilecek.

• Kıbrıs’ta İngiltere’ye 49 yıllığına verilmişti, hala problem yaşanıyor. Elimizden aynı yöntemle alınmıştı.

Hepinizin bildiği gibi Etibank özelleştirilecek, ve Bor maden İşletmeleri Etibank bünyesinde. (Alıcısı da hazır ABD. Konulan fiyat 40 Milyon doların üzerinde. Asıl değeri 9 trilyon dolar.

İşte burası çok önemli.

Bor'la çalışan araba üretildi. Maliyeti 200 TL olan 1 kg bor ile 19 000 km yol yapabiliyor. (1100 kg oto, 100 km sabit hızla giderse)

Bu demek oluyor ki Petrole son!

Batılı ülkeler bor işletmeciliğinin kansere yol açtığını iddia ederek BOR madeninden soğutma çabası içindeler. Oysa bu mucize maden, kanser tedavisinde de şu an kullanılmaktadır.

Türkiye kıskaçta. Arabayı bor madeniyle çalıştıracak patentli 600 proje olduğu ortaya çıktı!

Türkiye, Dünyada bor rezervinin yüzde 73`üne (% 73) sahip ve Türkiye geleceğin Dubai’sidir!

Ve uluslararası “teröristler” Türkiye uyanmadan bu kaynağı ele geçirmeyi planlıyor.”

İleri sürülen bu iddiaları iyi analiz etmek gerek. Çünkü ülke olarak ne çektiysek dış güçlerden ve onların ülkemizdeki uzantılarından çekti.

FAİLİ MEÇHUL YOK MUŞ

Millet olarak öyle acılar yaşadık ki asırlar geçse unutulmaz. Hele hele suikastlar sonucu hayatları ellerinden alınan ülkenin evlatlarını katleden aşağılık katiller hala bulanamamış durumda. Tarihçi ve yazar Necip Hablemitoğlu’da yaşamı kalleşler tarafından elinden alınan bir aydın. 2002 yılından itibaren Hablemitoğlu’nun katili yada katilleri hala bulunmuş değil. Tek faali meçhul olay olarak Hablemitoğlu’nun suikaste kurban gitmesinin seslendirilmesinin acılara daha çok acı kattığını söylemek isterim.

Hablemitoğlu’nun eşi Şengül Hablemitoğlu’nan geçen ay dile getirdiği, “Herkeslere günaydın; size şöyle soran oldu mu hiç “kendinizi yalnız hissediyor musunuz?” Ben sorardım, size bu güzelliği yapardım ancak yeterince gara gaşlarım ve uygun bir ses tonum yok. Olsa sorardım inanın.

Tatsız, baş ağrılı, mide bulantısı ile uyandığım bir sabah oldu. Geçmiş üzerinden neredeyse 20 yıl utanmadan tek faili meçhul diyor. Hem bize hem diğer kaybı olanlara saygısızlık. Hep söylüyorum, yaşlı ve yorgun öfkem bile tenezzül etmiyor ciddiye almak için. Ve yine hep söylüyorum, bugünler geçtiğinde akıl sağlığımız yerinde buradan çıkmış olmalıyız. Kendinize iyi bakın. Rahmetli annem “Salı sallanır derdi”, kulak asmazdım. Biz Salı’yı sallarız yürüyelim arkadaşlar, belki Venezuela’ya kadar gideriz. Mantıyla aşure götürürüz. Yardım etmek lazım, hayırsever olmak, iyilik etmek lazım” ifadeleri aşağılık katil veya katilleri bulmayanlara umarım bir şeyler hatırlatır.

TÜRKLERİ ATATÜRK KURTARDI

Tarih yapraklarında o kadar doğru ve anlamlı bilgiler yer almaktaki işte bunlardan birkaç örnek, “İslam’ın tehditleriyle Türk Milletini korkutan bu Arap soylular, 500 yıldır Türk Milletinin sırtından geçinip Türk Milletini sömürüyorlar. Bunları sırtlarından atmadan Türk Milleti özgür olamaz! Bunları sırtlarımızdan atmanın yolu da terk etmekten geçer!

İşte bu yobaz İslamcıların Türklere ve Türklüğe olan kinleri 500 yıldır devam ediyor. Atatürk, Türklüğün yok olmasının önüne geçmiş en büyük Türk’tür. Bu İslamcı Arap kalıntısı yobazlar işte bu yüzden bir numaralı düşman ilan etmişlerdir Büyük Türk Atatürk’ü.

...

Geçmişte milliyetçi düşünceleri ile tanıdığım bir çok arkadaşımın bugün ülkenin bekası bahanesi ile, Araplaşmaya ve ümmetçileşmeye yarayan amaçlara destek vermelerine anlam veremiyor ve üzülüyorum.

...

Sahte ulu önder, sahte destan, sahte bayram yaratıp kahramanlaşmaya çalışanlara kızmıyor bilakis gülüyorum. Hem hırsız hem önder olamazsın, masa başında planlayıp 3-5 kişiyi öldürüp olayı destanlaştıramazsın, halk inanmadıkça bayramlaştıramazsın!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap