SON DAKİKA
SON DAKİKA


Teşekkürler Zorluoğlu
17.04.2020

Üllkemizin salgın ile mücadelesinde hükümetin yanı sıra yerelde de gerekli önlemler alınıyor. Vatandaşımızın yaşadığı bu zor günlerde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu önderliğinde belediye her türlü destek olmak için adeta seferberlik ilan etmiş durumda. Bizler de salgın başladığı günden itibaren okurlarımıza karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmek adına aldığımız önlemler ve tedbirler çerçevesinde görevimize devam ediyoruz.

 

Dün de günler öncesinde sözleştiğimiz gibi Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu bizleri ziyaret etti. Başkan Zorluoğlu’nun ziyareti bütün çalışma arkadaşlarıma moral oldu. Bizim kapımız ülkemize, milletimize hizmet edenlere ve okurlarımıza her zaman açıktır, açık olmaya da devam edecektir. Salgın nedeniyle yaşanılan bu zor günlerde bizleri yalnız bırakmayan Zorluoğlu’na teşekkür ediyorum.

 

Zorluoğlu ile oturduk sohbet ettik. Salgın ile ilgili yapılanlar, yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Bunları konuşurken Zorluoğlu’nu ilk günkü heyecanı içerisinde gördüm. Kent için yaptıklarını, yapacaklarını anlatırken duyduğu heyecan beni mutlu etti. Trabzon’a hizmet adına yaptığımız tespitleri Zorluoğlu’na bu buluşmada iletme fırsatı bulduk. Zorluoğlu’nun, denizden kopan bir kenti denizle buluşturma adına attığı ve atacağı adımlar mutlu etti. Boztepe’den Akçaabat’a, Beşikdüzü’nden Of’a kadar uzanan bölgede bütün belediye başkanları ile koordineli şekilde çalışmalar yürüttüğünü belirten Zorluoğlu’nun herkesi yakından takip etmesini isterim. Çünkü Trabzon’da çok şey değişecek.

 

Zorluoğlu’nun Trabzon’un sahilinden kent merkezine, ilçelerinden köylerine kadar uzanan hizmet ağı içerisinde hayata geçirmeye çalıştığı projeleri bu zor günlerde de yürütebilmenin gayretinde olduğunu gördüm. Ve mutlu oldum.Çünkü bizim derdimiz ülkemiz, milletimizdir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap