SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tek Lider var, o da Dünya Lideri Atatürk
29.04.2021

ABD’nin başı Joe Biden soykırım dedi, ortalık karıştı. Hepimiz bu bunağa cevap verme yarışına girdik. Geride kalan zaman içerisinde tarihi çarpıtan tarihçilerin taşeronluğunu yapan bidonun söyledikleri millet olarak bir kez daha hafızaları tazeledi. Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti soykırım suçlaması yapan bidonun yüzüne Ermenilerin yaptığı katliamı belgelerle çarptı. Bu gelişmeleri her zaman dediğim gibi dünya fotoğrafına bakarak değerlendirmek gerek. Bugün bu bidonun suçlaması ile neden karşılaştığımızı da iyi irdelemek gerek. Türkiye üzerinde emelleri olan dünya devletlerinin doğu ile batı arasında bulunan ülkemize karşı her türlü puştluğu yapmaktan imtina etmeyeceklerini hiç unutmayalım. Emperyalist güç olan ABD ve taşeron ülkelerin doğudaki yer altı yer üstü kaynaklarına ulaşmada ve bu bölgedeki ülkeleri sömürmek adına attıkları adımların önündeki tek engelin Türkiye olduğunu biliyorlar ve ülkemizi her alanda dibe çökertmek için her türlü kalleşliği yapmaya devam ediyorlar. Batı puştluk yaparken Arap dünyasından çok mu destek görüyoruz? Onlar da aynı emellerle ülkemiz üzerinde her türlü film ve fırıldağı çevirmek ve arkadan vurmak için fırsat kolluyorlar.

REAGAN’IN DANIŞMANININ SÖZLERİ

Gelelim Bidonun soykırım lafı sonrası arşivlerde yer alan ABD eski Başkanı Donald Reagan’ın danışmanı Bruce Fein’in dünyaya puştluğun planlarının yapıldığı Beyaz Saray arşivinde yaptığı araştırma sonrası yazılanlara bir göz atalım. Ermenilerin bu iddialarının son derece asılsız olduğunu belirten Fein, Reagan’ın başkan olduğu 1981′de bu konunun Beyaz Saray tarafından araştırıldığını ve iddiaların asılsız olduğunun belgelendiğini söyledi. İşte sözde Ermeni soykırımı konusunda Fein’in açıklamaları: “Osmanlı Türk İmparatorluğu’nun azınlıklara karşı ‘müthiş’ sayılabilecek bir özen gösterdiği gerçeğini unutmamak gerekir. Azınlıklar, kendi dini özgürlüklerini ve hayatlarını son derece rahat bir şekilde sürdürdü. Ermeni terör çeteleri; I. Dünya Savaşı sırasında Fransa ve Rusya ile birlikte Osmanlıları soykırım uygulayarak öldürdü. Bu rakamın 2 milyon civarında olduğu bir gerçektir.  Ermeni kayıplarının ise 500 bin civarında olduğu araştırmalarla kanıtlandı. Burada asıl önemli konu, Ermenilerin ihanetidir! Osmanlı da kendisini savundu. Özellikle ABD’de yaşayan Ermeniler, soykırım yalanı ile büyük getiri sağlıyor. ABD yönetimi de büyük paralar döndüğü için; Ermenileri karşısına almak istemiyor. Ermeniler ısrarla kendi arşivlerini açmıyor. Çünkü yıllardır soykırım yalanı ile dönen getirimi kaybetmek istemiyorlar. Arşivler açıldığı anda gerçek ortaya çıkacak.” Hani bir söz vardır, ‘Al sana bir kaya nere dayarsan daya’ diye… İşte Bidon, al sana tarihi bir gerçek nere yorarsan yor!

EN BÜYÜK VE TEK LİDER ATATÜRK

Doğu ile Batı dünyası arasında köprü olan ve stratejik öneme sahip ülkemizin karşılaştığı puştlukları bertaraf etmek için herkesin Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediklerini ve yaptıklarını iyi okuması ve tarihi çarpıtmadan anlatan başta İlber Ortaylı gibi tarihçilerden dinlemesini tavsiye ederim, bu saldırılardan kurtulmanın rehberinin Atatürk olduğunun bilinmesini isterim. Bu bilgiler ışığında diğer ülkelerin liderlerine bir bakalım…

JOSEF STALİN: Rusya'nın tek hâkimiydi. II. Dünya Savaşı'ndan önce ve savaş esnasında milyonlarca Rus'u katletti. Ardından gelen Nikita Kuruşçev Stalin'in anıt mezarını yıktırıp, O'nu sıradan ölülerin gömüldüğü arka bahçeye nakletti. Mezarına giden yok, ismini duyan Rus başını çevirir.

WİNSTON CHURCHİLL: İngiltere'ye II. Dünya Savaşı'nı kazandırdı. “Eşcinsel olduğunuzu iddia ediyorlar, ne diyeceksiniz?” diyen muhabire “İngiltere'yi k*ç*mla değil aklımla yönetiyorum!” diyecek kadar kurnazdı. Savaştan sonra ilk seçimde kaybetti. Mezarını ziyaret eden yok.

FRANKLİN ROOSEVELT: ABD tarihinin en önemli üç başkanından birisi. “Düşmanlarımız top tüfek üretiyor, biz buzdolabı” diyerek, cumburlop Amerika'yı dünya savaşına soktu. Amerikan halkı savaşa katılmayı reddediyordu. New York'ta Hyde Park'a defnettiler. Her gün köpeğini gezdirip, patlamış mısır yiyen Amerikalılar geçiyor önünden. Bir Amerikalıyı çevirin sorun, hatta fotoğrafını gösterin. “Eski Hollywood starı mı?” diye espri patlatabilir.

BENİTO MUSSOLİNİ: İtalyan diktatörü. İtalyan halkı O'na tapıyordu. İtalya'nın sonunu hazırladı. Bir avuç faşist dışında türbesine giden yok. Bir İtalyan'ı çevirin sorun. Adını duyunca, gözlerindeki nefreti fark edeceksiniz.

ADOLF HİTLER: Adı bile yetiyor. Bu liderler yirminci yüzyılın akışını değiştirip, yaşarken milyonları peşlerinden sürükleyen dünya liderleriydiler. Tarihin tozlu sayfalarında unutulup gittiler.

DÜNYA LİDERİ Dünyada ölümünün üzerinden 82 yıl geçmesine rağmen, her geçen gün daha çok özlenen -her yıl giderek artan- milyonlarca sevenini huzuruna getirebilen tek "lider" var; o da dünya lideri Mustafa Kemal Atatürk. İşte bu nedenle fazla uzağa gitmeye gerek yok, Atatürk’ü bir kez daha iyi okuyup anlamak gerek.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap