SON DAKİKA
SON DAKİKA


Skandal
12.06.2019

Gelin bu haberi birlikte okuyalım, “YSK’nın tartışmalı İstanbul kararının ardından yeniden oluşturulan sandık kurullarında, Esenyurt’ta görevlendirilen 29 sandık görevlisini AKP üyesi olduğu ortaya çıktı.


Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan şikayetin ardından yapılan incelemede görevlendirilen sandık başkanlarından 10 kişinin, sandık görevlilerinden ise 19’unun aktif parti üyesi olduğu tespit edildi. Seçmen üyelerden 226 kişinin de aktif parti üyesi olduğu belirtildi. Skandalın ortaya çıkmasının ardından Esenyurt 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından 29 sandık başkanı ve üyesinin 23 Haziran seçimlerinde görev alamayacağına dair karar alındı.”


Arkadaş her işte bu tip skandallar ile bu ülke karşılaşmak zorunda mı? Neden bu tip hile hurdaya başvurulur. Doğru dürüst bir işiniz olmayacak mı? Milletin ömrü sizleri kollamakla mı geçecek? Şikayet olmasa bu kişiler sandıklarda görev yapacaklardı. Sonrasında çıkıp demokrasi diyerek sonuçları kabul edecektiniz.


Nasıl bir vicdan bu? Bunları atayan anlayışa da sormak gerek, siz nasıl görev adamısınız. Milletin oyları çalındı yalanı ile bir seçimi yeniliyorsunuz, sıkılmadan da sandıklara iktidar partisinin mensuplarına sandıklarda görev almalarına müsamaha gösteriyorsunuz.


Öyle bir kin bürümüş ki sandıklarda kendi mensuplarını görevlendirmenin yanı sıra rakip olanlara zarar vermek için her türlü adımlar atılıyor. Ülkemizde sizin gibi düşünmeyenlerin yaşamaya hakkı yok mu kardeşim. Babanızın malı mı bu ülke? 



İktidar partisinden değilseniz sürülmeye, işten atılmaya yada baskılara maruz kalmaya mahkum mu olacak millet. Bırakın da yaşayalım, zaten çökerttiğiniz ekonominin altında millet inim inim inliyor. İktidar partisine rakip olarak bir göreve talip olanı geçtik yakınlarına bile yaptırım uygulamaktan imtina edilmiyor.


Saadet Partisi İBB adayı Necdet Gökçınar’ın iki oğlunun da ekmeği elinden alındı. Gökçınar oğullarının gerekçe gösterilmeden işlerinden çıkarıldığını söylüyor. İktidar partililerden ses çıkmıyor. İşte sizin demokrasi anlayışınız. Sizden olmayana yaşama hakkı yok mu Allah aşkına?


Kimin ülkesinde kimin ekmeğini elinden alıyorsunuz. Bu kişilerin suçu sizler gibi düşünmemelerimi? Hangi ülkede var böyle bir zulüm söyler misiniz? Bu anlayışla mı Türkiye’yi 2013’e hazırlıyorsunuz. Skandal üstüne skandallara attığınız imzalarla milleti bezdirip, yıldıracağınızı sanıyorsanız her zaman olduğu gibi yine aldanıyor olacaksınız, çünkü yüce Türk milleti bu baskılara bir gün dur diyecektir, o günde çok uzak değil bilesiniz. Artık yeter.


© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap