SON DAKİKA
SON DAKİKA


Seçime devam
14.04.2019
Dünya devletleri kendi içlerinde seçim yapar, birçoğunu kimse duymaz. Adamlar demokrasiye inanmış, seçimlerin sonuçlarına da inanıyorlar, sandıktan çıkan adaylara haydi iş başına diyor. Gelin görün ki bizde, yapılan seçimlerin sonuçları bir türlü hazmedilemiyor, sayım üstüne sayım yapılıyor, bu da yetmezmiş gibi milletin kapısına polis evlatlarımızı gönderip yoklama yaptırıyoruz.
Artvin’in Yusufeli ilçesinde başlayan seçimin iptali kararı, dün Kırşehir Keskin’e kadar uzandı. Ankara’nın burnunun dibindeki ile kadar giden iptal kararları korkarım İstanbul’a kadar uzanmaz. Bu zulüm millete bir hırs uğruna yapılmaz be kardeşim. 

İstanbul’da ne var ki bu kadar yaygara kopartılıyor, verin Trabzonlu Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını bir an önce göreve başlasın millete hizmet için kolları sıvasın. Artık kabak tadı verdi inanın bu seçim işi, bu kadar sulandırmanın anlamı yok, buradan diyorum bu saatten sonra İstanbul’da yüz kere sandık kursanız o sandıktan İmamoğlu’nun çıkmasını engelleyemezsiniz. 
Çünkü başka partiye ve sizlere oy verenler bile isyan etmekte, oy vermeyeceklerini söylemekte.

SEYAHATLER

Ankara’da TOBB’un çağrısına kulak veren herkes katılım için yola çıkacak. Telefon açan bir okurumuz “Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve birçok STK katılacağı söyleniyor. Sorar mısınız kaç kişi bu günlere katılacak, 60 kişi katılacak diyorlar bu doğru mu, katılanlar bu seyahatin ulaşım ve konaklama dahil giderlerini ceplerinden mi karşılayacak, yoksa odaların kasasından mı ödeme yapılacak?” söyleminde bulundu.

Vatandaş merak ediyor elbette odaların bu tip organizasyonlara katılımlarının bedelini kimlerin ödediğini. Ülke ekonomik olarak dibe vururken, böyle bir organizasyona umarım herkes kendi cebinden harcama yaparak katılır. Ülkenin ve iş dünyasının içinde bulunduğu ekonomik çıkmaz karşısında böyle bir etkinliğe kendi cebinden değil de üyesi olduğu kuruluşun kasasından gitmek kimseye yakışmaz diye düşünüyorum. 

Yoksulluk çadırlarında kuyruklar almış başını giderken, kendi kasalarından harcama yapmak yerine üyesi olduğu kuruluşun kasasından gitmek şık olmaz değil mi? Bakalım odaların yöneticileri vatandaşın bu sorusuna karşılık ne açıklama yapacak.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap