SON DAKİKA
SON DAKİKA


Seçim iptal oldu şimdi saldırılar başladı
12.05.2019

İstanbul seçimi iptal edildi ardından öyle söylemler dile getirilmeye başlandı ki nefret dili yeniden gündeme geldi. İktidar ve ortağı muhalefet yapanlara her türlü yolu mubah sayma adına söylemlerde bulunmasının ardından sözlü saldırıların yanı sıra fiili saldırılar da başladı. Bu saldırıların ilk ateşini gazeteci Yavuz Selim Demirağ’a saldıran kimliği belirsiz kişiler yaktı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu seçimin iptali ardından huzur ve sakinlik çağırısı yaparak, herkesi dikkatli olmaya çağırırken demek bir bildiği vardı. Sindirme politikasına fiili saldırılar eklendi. Ülkemizde iktidara muhalefet edenlere yapılan saldırının tek sorumlusu vardır oda iktidar ve ortağı.

Mağdur oldum diye ortaya çıkan iktidar partisinin İBB adayına sormak gerek, ülkemizde yoksulluk çadırında kuyruğa girenler, şehit aileleri, gazilerimiz, hapiste olan, saldırıya uğrayan gazeteciler, işinden kovulanlar, fişlenen gazeteciler, sanatçılar, 31 Mart’ta oy kullananların 23 Haziran’da oy kullanmaması için nüfus kayıtlarının başka illere kaydırılanlar, çöken ekonominin altında ezilenler, öldürülen kadınlar, işçi, esnaf, memur, çiftçi, iş insanı mağdur olurken neredeydi.

İşin ucu kendinize dokundu mu mağdur oldum, diyeceksiniz, aldatıldık diyeceksiniz, kandırıldık diyeceksiniz, sıra millete ve muhalefet gelince zillet, illet diyeceksiniz, demokrasi, hak, hukuk, adalet bunun neresinde. Yapmayın Allah aşkına milletin aklı ile dalga geçmeyi bırakın artık.

Seçim iptal oldu, İBB’de makam odasında ki Atatürk resmi kaldırılırken kim mağdur edildi diye sormak gerek. İstanbul’da sandık başına giden milyonların çalınan zamanı ve attıkları oy yok sayıldı kim mağdur oldu. Seçimde devletin imkanlarını kullanarak kimler mağdur edildi, örtülü ödenekten kat be kat artan harcamalar ile kimler mağdur oldu acaba.

Kapatılan, satılan fabrikalar ile kimler mağdur oldu. İmralı’da ki terörist başı ile dirsek temasının başlamasına izin verilerek kimler mağdur edildi, Mağdur olanların sayısını arttırmak mümkün. Artık millet bu mağdur edebiyatını yemiyor bilesiniz, çünkü söylediklerine kendiniz mi bile inanmıyorsunuz.

Millet yaşanan bu kadar haksızlık karşısında baskılara boyun eğmeden, yılmadan, umudunu kaybetmeden, sevgi duygusuzu yitirmeden cesaretli bir şekilde, özgürlük, eşitlik, hak hukuk, adalet, demokrasi adına bu yolda hep birlikte yürümeye devam edeceğine inancım tamdır.

Lütfen sağduyu dileği ile iyi pazarlar.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap