SON DAKİKA
SON DAKİKA


Pişkin Göksu
22.05.2019

İstanbul’un seçilmiş belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, kent insanı ile buluştukça, kucaklaştıkça, projelerini anlattıkça iktidar partisi ve ortağının sesi olan vukuatla Esenler Belediye Başkanı yine sahne almaya başladı.

Buradan Göksu’ya buradan İmamoğlu’nun kulvarında olmadığını söylemek isterim. İmamoğlu, yaptıkları ve yapacakları ile gönüllerde yer buluyor, sen ve senin gibiler söyledikleri ile gönülleri kırıyor, vicdanları yaralıyor.

İstanbul’un Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Trabzon’a karşı yaptığı saygısızlığın peşinden gitmeye devam ediyor. Özür dilemesi gereken bu şahıs, aksine ısrarla konuşmaya olayı farklı alanlara çekip işin içinden sıyrılmaya gayret ediyor, konuştukça da batıyor.

Yiğitsen, delikanlı isen çık Trabzon’dan özür dile, lafı eveleyip geveleyip sağa sola çekme. Bir kente saygısızlığın daniskasını yapan Göksu, şimdide çıkmış saygı dersi vermeye kalkışmış. Pişkin, pişkin, “Ben CHP adayına bir şey sordum” diyerek İstanbul’un seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Esenler halkına saygısızlık yaptığını dile getirmiş.

Bu söyleme kargalar bile gülüyor Göksu. Soru sormuş cevap bekliyormuş, sen önce bir kenti aşağılık sözlerle yaftalamaya çalıştın, önce bunun hesabını ver, kendini bu tip manevralarla kurtaramazsın Göksu, bir kent senin özrünü bekliyor. Saygısızlık demişken Esenler’de yaşayan Karadenizlilere, Trabzonlulara Yunan imasında bulanan senin saygı ölçünü millet biliyor. Bu nedenle saygıdan ve nezaketten bahsedecek en son kişi sensin Göksu.

Sıra vicdanlara sormaya gelince, bilmelisin ki söylediğin o sözler nedeniyle sen önce kendi vicdanında mahkum oldun. İstanbul halkı son noktayı koyacak dediğin gibi. İmamoğlu’nun söylemlerini İstanbul halkının vicdanına emanet edecek kişi bir başka vicdanları yaralamayacak, o vicdanların sahiplerine saygısızlık yapmayacak.

Göksu, şunu iyi bilmeli ki, oy devşirme uğruna ağzına geleni söyleme devri artık kapandı. Kardeşim sen ne pişkin bir adamsın. Trabzon’a, Trabzonlulara Yunan imasında bulunacaksın, sonrada şakşakçın yandaşlarla kendini savunup sıkılmadan İmamoğlu’na dil uzatmaya devam edeceksin. Maske işine sıra gelince de. Sulandırma işi Göksu. İstanbul’un paraları nere gitmiş, sen önce onlara cevap ver sonrada Esenlerimizin saygıdeğer halkına hizmete devam et. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap