SON DAKİKA
SON DAKİKA


On binlerin mesajı
7.06.2019


Trabzon’un Atatürk Alanı bugüne kadar yüzlerce siyasetçiyi karşılamış, ağırlamış ve uğurlamıştır. Son olarak İstanbul’un seçilmiş Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ağırladı. On binlerce kişi meydanı doldurdu İmamoğlu’nu bağrına bastı.


Düne kadar AK Parti’nin en üstünden en altına kadar herkesin İmamoğlu’na saygısız yakıştırmalar yapma gayretini gösterenlere Atatürk Alanı’nı dolduranlar gerekli cevabı verdi. Siyasetle uğraşanlar iyi bilirler meydanların ne dediğini. 


Aldınız mı cevabınızı. Pontus, Yunan diyerek çirkinleştikçe o kadar tepki görmeye başladınız, hala farkında değildiniz, umarım Trabzon meydana size gerekli cevabı vermiştir. Hep dedim Pontus yada Yunan arayanlar yanlış adrese oynuyor diye. Artık yemiyor beyler bu manevranız, başka malzeme bulun.


Yalanlar, iftiralar dünyasında çamura bulamak istenilen Ekrem İmamoğlu ailesi ile birlikte bütün Türkiye’nin önüne çıktı. Adamın araştırmadık yerini bırakmadınız, dedesinin dedesine varıncaya kadar irdelediniz bir şeyler bulamayınca aşağılık iftiralarla karalama kampanyasına başladınız. 


Aldınız mı cevabınızı. Trabzon meydanının görüntülerini iyi izleyin, fotoğraflarına iyi bakın yetmezse İmamoğlu’nun sözlerini iyi dinleyin. Sizlere tavsiyem kaşımayın bu işi artık, kaşıdıkça milleti geriyor, içinden çıkılmaz konuma doğru sürüklüyorsunuz. 


Trabzon meydana aynı zamanda geleceğin de habercisidir. Trabzon her zaman Türkiye’nin T’si olmuştur. Bu meydanda ki görüntü siyasetin gelecekte nasıl değişime uğrayacağının da habercisi olmuştur. Umarım herkes Trabzon meydanının ne demek istediğini iyi okur.


Bu arada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Trabzon’da yapılan sözlü sataşmanın da yanlışın daniskası olduğunu söylemek isterim. Soylu’da bu kentin evladıdır. Akıllı ol denilmeyecek kadar akıllıdır ve donanımlıdır. Soylu’ya sataşmanın getirisi olmaz. Yapılan hiç te şık olmadı. Yakışmadı.


Kim ne derse desin bulunduğu görevlerin hakkını verme adına ter döken bir Trabzonlu değerdir. Bu şehir kendi evlatlarına sahip çıkmaktan imtina etmemeli. Başka bir partide görev yapabilir ama hakareti hak etmez. Yanlışın üzerine yanlışla gidilmez. 


Nasıl İmamoğlu’nu yapılan yada söylenilenlerin kabul görmediğini söylüyorsak, Soylu’ya da kendi memleketinde sataşmak o kadar yanlıştır. Kaldı ki Trabzon Soylu’nun bakanlığı dönemde bir çok kazanım elde etmiştir.  



© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap