SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ne günlere geldik yarabbim
18.07.2019

Ekonomi kötü gidiyor diyoruz kızanı saldıranımı ararsın, iktidarın yağcılığına soyunup taklalar atanlar mı ararsın, şirin görünmek için milletin çektiği sıkıntıyı görmezden gelenlerin herhalde tuzu kuru. Millet ne çekiyor anlamazlar tabi, nasıl olsa yağdanlık yapıyoruz, kaynaklar bize akıyor diyerek yağdanlık olmaya devam ediyor. Unutulmasın ki bu milletin ahı yerde kalmaz.

Yanana ekonomik sıkıntı her sektörü derinden etkiliyor. Millet yumurta satamaz oldu. Köyünde üç-beş tavuktan aldığını satamıyor millet, çiftliğinde ürettiğini pazara süremiyor millet, ihracat kapıları bir bir kapanıyor millet çaresiz, yakında yumurta ithal edecek duruma geleceğiz. Yumurta satışı olmayınca tavuklar kesimhaneye gidecek, yumurtalar dışarıdan gelecek.

İnşaat sektöründe işler nasıl derseniz çöküş var. Piyasayı her alanda etkileyen inşaat sektöründe konut satışları yüzde 50 ye kadar düştü. Ne alan var ne satan. 2013 yılından beri bu sektör bu kadar kan kaybetmemişti. Ne günlere geldik Yarabbim.

Siftahsız kepenk indiren esnafımız, pazarcımız, tüccar, işçe, memur, çiftçi kıyameti kopartıyor, yandaşlar onların sesini duymamazlıktan geliyor, ha bire yalakalığa devam ediyor.  İnsaf be kardeşim yalan ve çarpıtılmış söylemlerle millette işler tıkırında algısı yaratmayın.

Motorine litre fiyatına 18 kuruş, benzine ise 20 kuruş zam geldi duydunuz mu? Bakın AKP Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, şehir hastanelerde yersiz tahlil ve işlemler yapıldığını söyledi. Sağlıkta canını sıkan işler olduğunu belirten Öztürk, “Hastaneye gidiyorum, efendim gelmişken bir check-up yapalım, MR çekelim, tahlil yapalım diyorlar. İstemiyorum diyorum. Parasını siz ödemeyeceksiniz Meclis ödeyecek, diyorlar. İlla hastalık icat edecekler” dedi duydunuz mu?

Hadi şu üniversite hastanelerinin çöküşüne de bir el atsanız, sorsanız bu çöküş neden diye, ülkemizin göz bebeği olan bu hastanelerimiz can çekişiyor hadi iktidar gereğini yap diye çıt çıkmıyor yalakalardan yada yandaşlardan. Milletin sağlığı bozuldu, hastanelerinde ayarı bozuldu. Ya bu sektöre hizmet veren çalışanlar ne durumda biliyor musunuz, nereden bileceksiniz ki. Çünkü sizleri sizlerin ağa babaları bu topa girmeyin diye tembihlemiş. Belki bir gün sizin ayağınıza basıldığında duyarsınız işte o zaman da iş işten geçmiş olur. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap