SON DAKİKA
SON DAKİKA


Millet bıktı
20.06.2019

İstanbul’un seçilmiş belediye başkanı Ekrem İmamoğlu sen neymişsin be abi. Baksana ülkemizin en tepisinden en alt kademesindekine varıncaya kadar herkes ona saldırmaya başladı. Bir seçim uğruna bir insanı linç etmek için dört koldan faaliyetler başlamış. İmamoğlu’nu Yunan yaptılar, Pontus yaptılar yetmezmiş gibi Yunan evladı yaptılar. 


Onun üzerinden Trabzon ve bölge çirkin ithamlarla rencide edildi. Bu saygısızlığın peşine düşenlere tavsiyem Baba Hasan İmamoğlu ile bir konuşun. O size eski bir siyasetçi olarak sizin anladığınız dilden cevap verir. İnanın bu tip çamur atmalar mide bulandırmaya ve insanımızı huzursuz etmeye başladı. 


Bir seçim uğruna İmamoğlu’na her türlü kulp takmak gayretine soyunanlar gelin bu sevdadan vazgeçin. Nedir bu Allah aşkına, vurun abalıya misali elde kılıç saldır babam saldır. Bir durun beyler durun. Sonuçta İstanbul Belediye Başkanlığı seçimi yapılacak. Nedir bu telaş, bu kin kusan sözler.


Bir zat çıkıyor ahlak dersi veriyor, bir zat çıkıyor hakaret ediyor, bir zat çıkıyor her türlü çamuru atıyor. İktidarı, muhalefeti birbirine saldırıyor. Yahu siz hiç aynaya bakmıyor musunuz? İnanın millet bıktı artık bu kavgadan.


İstanbul belediyesinin vakıflara giden paralarını, araç saltanatını, verilen ihalelerini konuşulmaması, ulaşım, çarpık yapılaşma, yoksulluk gibi yığınla sorunun çözümlerinin konuşulmaması, ilginç değil mi sevgili okurlar. İstanbul, İstanbul olalı, hiç görmedi böyle keder, Kalmadı kimsede gururdan eser. Ne diyelim takdir siz saygıdeğer vatandaşlarımızın.


ARAKLI İLE AĞLIYORUZ


Hepsini bir tarafa bıraktık, Trabzon’un Araklı ilçesinde sel nedeniyle vatandaşlarımızı kaybettik, bölgemiz sele teslim oldu, yağışlar kabus gibi yöremizin üzerine çöktü.  Ağlayan gözyaşı döken vatandaşlarımız kendilerine uzanacak devlet elini bekliyor. Haydi bu yaraları hep birlikte saralım. Araklı’da yaşanan bu olay dilerim son olur. Hep birlikte ağlıyoruz, sele maruz kalan vatandaşlarımızın acısı hepimizin acısıdır. Bu yara hepimizin yarasıdır. 


Artık bundan sonra acıları yaşamamak için herkes üzerine düşeni yerine getirir. Çarpık yapılaşma, tehlike arz eden alanların yerleşime açılmasına izin verilmez. Yarım yamalak ta olsa imar ile atılan adımın kapsamının genişletilerek bölgemizin koruma altına alınıp insanlarımızın acıya boğulmasına izin verilmemeli. Bu konuda sen, ben, o, siz, biz yok hepimiz varız. Medya olarak bizlere düşen görev varsa hep birlikte elimizi taşın altına koyarak bu kabusu bir daha yaşamama adına gereğini yapalım. 


Yaşamını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, yakınlarına da sabır diliyorum.



© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap