SON DAKİKA
SON DAKİKA


Lütfen gereğini yapın
28.06.2019

Ülke olarak her şehit haberinde yüreklerimize kor alev düşüyor. Millet olarak bu acıyı yaşarken devletin televizyonuna bebek katilinin terörist kardeşi çıkarılıp konuşturuluyor. Bu konunun üstü örtülmeye çalışılıyor. Bakıyorum da iktidar partisinin mensuplarının bu kuruma karşı bir yaptırım uygulanması yönünde söylemleri yok. 31 mart seçimlerini maniple eden kuruma olmadığı gibi bu televizyona da gerekli işlem yapılmıyor.

İktidarın sesi çıkmadığı gibi ortağı olan partinin de bu anlamda güçlü bir şekilde yumruğu masaya vurup Mehmetçiğime tetik düşüren katili nasıl devletin televizyonuna çıkarırsınız diye sormuyor, yada soramıyor. Bu hatayı yapanın mutlaka bedel ödemesi gerekmez mi?

Şemdinli’de 74 askerimizin şehit düştüğü dönemde kod adı ‘Ferhat’ olan bu katil Hakurk sorumlusu ve saldırıları yöneten isimdi. Bu bilgiler devletin arşivinde var. Hiç kimsenin aklına o arşivler gelmedi mi de şehitlerimizin katilinin elinden tutulup ekrana çıkartıldı.

Devletimizin en üst yöneticisi bu katilin kırmızı bültenle arandığı bilmediğini söylemesi ise işin en ilginç tarafı olsa gerek. Devletin üst düzey yöneticisi de zor durumda bırakılmıştır. Buna neden olan devlet televizyonunun yöneticileri hakkında gerekenin en kısa sürede yapılması gerekir.

İktidar partisinin ittifak ortağı bu konunun ilk takipçisi olmalı. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un, “Apo denilen bebek katili tarafsız olsa ne yazar, olmasa ne yazar? Vatan haini Katilin, himmetine muhtaç olmayı Allah nasip etmesin” sözleri benim için olduğu kadar milletimiz için deçok önemli. Ha keza aynı ifadeleri bebek katilinin kardeşi içinde geçerli olduğunu biliyorum.

Elinde şehitlerimizin kanı bulunan bir katilin ekranlarda boy göstermesi ucuz söylemlerle geçiştirilemez. Bunun gereği bir an önce yapılması gerekir. Vatandaşa gelende her türlü yaptırım uygulanıyor, katile gelince ses çıkmıyor, yada onu meşrulaştırmaya çalışan akla gerekli ders verilmiyor. Hiç kimse Peygamber ocağında vatanı, milleti, bayrağı için göğsünü siper edip şehit olan Mehmetçiğimin katilleri ile dirsek temasına geçemez. Geçenler için yaptırım uygulanılmazsa bunun vebali önce iktidarın, sonra ittifak ortağınındır, bırakın zindanlarda çürüsün bu katiller.

Nedir ikide bir temcit pilavı gibi bu katilleri gündeme getirip duruyorsunuz. Ordumuzun, polisimizin, jandarmamızın tek terörist kalmayana kadar verdikleri onurlu mücadeleye gölge düşürmeyin artık, şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayın, ailelerinin ve milletimizin canını daha fazla yakmayın, lütfen gereğini yapın. İsterseniz yapın, yapmazsanız millet gereğini sandıkta yapar.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap