SON DAKİKA
SON DAKİKA


Lanet olsun
24.05.2020

Hep dedim manevi dünyamız ve inançlarımız üzerinden kim faydalanmaya kalkıyorsa, zarar vermek için çabalıyorsa ona lanet olsun. Hele hele dinim hakkında zırvalayıp, kutsal mabedimiz olan camilerimizin hoparlöründen şarkı çalınmasına neden olanı da, bunu destekleyeni de lanetliyorum.

Düşün artık dinimin ve camilerimizin yakasından. Dinimiz kimsenin tekelinde değildir. Vicdanlarımız, aklımız ve inancımız doğrultusunda dinimizi en güzel şekilde yaşamak için gayret eden insanların sabrını zorlamayın. Hangi manyak bu tip terbiyesizliği yapmış ise bulunup gerekli cezaya çarptırılması dileğimdir.

HAŞA

Siyaset dünyasında zaman zaman öyle ifadeler kullanılıyor ki şaşırmamak mümkün değil. Elbette partine bağlı olacaksın, parti başkanını seveceksin ancak bunun boyutlarını farklı alanlara kaydırıp pes dedirtecek ifadeler kullanılmaması gerekir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partilileri ile bir araya geliyor, Çorum’dan Kadın kolları başkanı Meryem Demir, çocuklarının ömründen, ömür alınarak Erdoğan’a vermesini dileyecek kadar işi sulandırdı.

İnsan çocuğunun ömrünü bir başkası uğruna nasıl feda edebilir ki. Gelin bu tip söylemlerle insanlara pes dedirtip Cumhurbaşkanı’nın dediği gibi ‘Haşa’ dedirtmeyin. Yüce Rabbim herkese sağlık, mutluluk ve huzur versin. Herkesin Bayramı mübarek olsun.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap