SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kulağınızı duyar ayarına getirin
18.06.2019

TÜİK raporlar açıklıyor çarpıklıkları dile getiriyor tık yok. İlgilisi yetkilisi bildiğini okumaya devam ediyor. Ekonomik kriz illallah dedirtiyor tık yok. Arkadaş bu millet sizin oyuncağınız mı? Bir eliniz yağda, bir eliniz balda hala ahkam kesiliyor. Almışsınız elinize mikrofonu bir İstanbul şarkısı tutturmuş gidiyorsunuz.

Yapmayın bu milletin aklı ile cebi ile dalga geçmeyin lütfen, mutfaktaki nafakasının küçülmesine neden olmayın Vallahi Billahi Yüce Rabbim sizi hiç affetmeyecek, çünkü yetimin hakkı bu hoyratça yapılan harcamalarda var.

Nereden tutsanız tel tel dökülüyor, yalakalar görmezden gelip hala alkış tutuyor, arkadaş sizin çocuklarınız, torunlarınız inanın sizi gelecekte sitemle anacak. Etrafı yangın sarmış millet nefes alamıyor, illa duman mı çıkması gerekli sizler yüzünüzü dönesiniz, lütfen kulağınızı duyar ayarına getirin ne olur.

Çocuk evlilikler, kadın cinayetleri, korku imparatorluğu, ekonomik yıkım milletin psikolojisini bozdu. Ben yarım asrı aşan ömrümde Trabzon’da yolda yürürken, kendi kendine konuşan sayısız insanlar görmeye başladım. Yüzü gülmeyen sayısız vatandaşım görmeye başladım, siz görmüyor musunuz Allah aşkına.

Bir seçim uğruna milleti kutuplaştırdığınız yetmezmiş gibi hala bu yörenin insanına yapılan alçakça söylemlere tepki göstermekten imtina ediyorsunuz. Birde çıkıp bölgemiz insanına kardeşim bizimle dalga geçiyorsunuz. Siz nasıl bir anlayışa sahipsiniz hem çıkıp 82 milyon kardeş diyeceksiniz, sonra çıkıp size muhalefet edene illet ve zillet gibi saygısız laflar edeceksiniz. Hani kardeşti bu millet. Vallahi Billahi sizin şefaatinizi bile istemiyor bu millet kala kala bir mezar taşı kaldı onu da almayın yeter ki.

TÜİK genç nüfusun işsizlik rakamlarını açıkladı. Rakam yüzde 25,2’yi buldu. İstihdam oranı yüzde 45,4 geriledi. Hani ülkemin gençleri geleceğimizdi. 15-24 yaş arası çocuklarımız işsiz beyler işsiz. Bu kurumumuzun açıkladığı raporlar sizlerin masanıza gelmiyor mu, yada okumuyor musunuz?

Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsiz sayısı 2019 yılı mart döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 1 milyon 334 bin kişi artarak 4 milyon 544 bine yükseldi. Kim diyor TÜİK. İstihdam edilenlerin sayısı martta geçen yıla göre 704 bin kişi azalarak 27 milyon 795 bine, istihdam oranı ise 1,7 puanlık azalış ile yüzde 45,4’e geriledi. Kim diyor TÜİK.

Siz ne diyeceksiniz acaba merak ediyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap