SON DAKİKA
SON DAKİKA


Konuştukça çirkinleşen ve batan bu adam kimin ürünü?
8.10.2020
ATA’nın görevinden alınan başhekim yardımcısı Dr. Ali Edizer, deyim yerindeyse konuştukça batıyor. Edizer, laf salatası yaparak daha da çirkinleşmiş. İşte onlardan birkaçı: 
"Destek veren ve dua eden kardeşlerime teşekkür ederim. Ortada bir sıkıntı da yok zaten. Klasik CeHaPe hazımsızlığı ve edepten ve hayadan mahrum bir topluluğun sosyal medya üzerinden kendilerine yakışır bayağı yorum ve hakaretler. O kadar. Kem söz sahibinindir..." 

"Allahım, şu sarı kafalı domuzun taptığı mallarını bu fakir kuluna ganimet eyle! Şayet o sevimsiz çıtırı da cariye olarak verirsen, şükür babından sadece evde yerleri temizletmezsem namerdim!"

"Boşanmak yerine ikinci eşi alın." 

"Bu arada imam hatip mezunu gassalimizin bir avuç dolusu pamukla Mesut Yılmaz'ı köşede sabırla beklediğini de ilave edelim." 

“Sözde laik, hakikatte laikçi yobazların nasırına basmak gibi özel bir hobimiz yok.” 

Şimdi bu zata söylediği bu kem sözleri de iade ediyor, en kısa zamanda bir akıl doktoruna görünmesini tavsiye ediyorum. 
Çünkü tıp adamı olarak, din adamlığına soyunmuş, dinimiz adına ahkam kesmeye, millete o aklınla aba altından sopa göstermeye çalışmış. Bu adama sormak gerek: Müslüman Müslümana eziyet eder, kem söz söyler mi? Söylerse bu sözler de kendine ait olur di mi Edizer? O zaman senin sözlerini sana iade ediyorum.

Bu doktoru sahiplenenler de çıkmış. Bunlar önce onun şu sözlerini okusunlar bakalım. Sosyal medyada Müslümanlara “Aldatmayın, seviyorsanız ikinci eşi alın, yuvanızı dağıtmayın” tavsiyesinde bulunmuş zat-ı şahaneleri! 
Sahiplendiğiniz Edizer’in sözleri doğrultusunda bir yakınınızı kuma olarak kocaya vermeye hazır mısınız? Hazırsanız Allah sizi ıslah etsin demekten başka sözüm yok.
Diğer taraftan AK Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın herkesin duygularına rehber olan, "Sağlıkta müthiş dev adımlar atılırken, Türkiye sağlıkta ve savunmada çağ atlarken yine cemaat örgütü elemanının zırvalaması bir tesadüf müdür? Gündem bunlar tarafından her seferinde esir alınmak zorunda mı yahu? Ayağımızdan tutup çekmek nereye kadar? Ve bu adamın orada ne işi var" açıklamasını yaptı. Kalsın’a bütün kadınlar ve insanlık adına teşekkür ediyorum. 
Konuştukça çirkinleşen ve batan entarili bu adam kimin ürünü?
Evet, bu adamın orada ne işi vardı? Onu oraya getiren anlayış hala yerinde duruyor. O meczuba bir yaptırım yapılmayacak mı?  

VALİLER

Yaşadığımız salgın nedeniyle bölgemizdeki valilerin yoğun çaba içerisinde olduklarını biliyorum. Halk sağlığı adına verilen uğraşlarda onların payının büyük olduğunu söylemek isterim. Onlar çaba gösterirken vatandaşın duyarsız davranışlarını da göz ardı etmemek gerekir.  
Önlemler konusunda Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun sayısız vatandaş ve işyeri sahibi ile buluştuğunu, onlarla önlemler konusunda yapılması gerekenleri yüz yüze paylaştığını biliyoruz.
Vali Ustaoğlu reklam kokan hareketlerden uzak işini yapıyor. Her alanda yaşanan gelişmelere devletin bir temsilcisi olarak ‘öz evlat, üvey evlat’ ayrımı yapmadan vatandaşa el uzatıp, bildiği ve inandığı doğrular çerçevesinde görevine devam ediyor.

Bir başka ilimiz Rize’de de artan salgın tehlikesine karşı her gün halkın içerisinde olan Vali Kemal Çeber vatandaşlarla buluştu, maske, mesafe ve hijyen konusunda onlarla yaptığı çay sohbetlerinde uyarılarda bulundu. Çeber’in attığı adımlar sonrası Rizemizde maske duyarlılığı yüzde 85’leri buldu, düğün ve cenaze için yapılan uyarılardan sonuçlar sevindirici olmaya başladı. 
Aynı duyarlılığın Giresun, Ordu, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin illerimizde de gösterilmesi adına hiç kimse elini taşın altına koymaktan kaçınmıyor. El ele vererek bilinçli bir toplum olarak bu salgından en kısa sürede kurtulmak dileğiyle herkese sağlıklı günler dilerim.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap