SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kemere bir delik daha açın
12.07.2019
Ekonomi yerle bir oldu. Nereden yama yapsan tutmuyor. Merkez Bankası başkanı 'kefen parası' olarak adlandırılan kötü gün için saklanan paraları hazneye aktarmadı diye gitti. Devletin kasası tamtakır konuma getirildi. Satılan, özelleştirilen varlıklar bitti, deniz göründü, şimdi milletin cebindekine göz dikildi. Cari açık 2 milyar 370 milyonu buldu.

Açık kapanacak, biten kaynakların yerine yeni kaynak yaratmak adına yeni zamlar da yola çıkıyor, konut ve arsalarda iki taksitte alınan emlak vergilerini arttıracak yeni bir sistem geliyor. Bu gidişle emlak sahipleri kendi evlerinde kiracı durumuna düşürse şaşırmayalım.
Hükümet milletin sırtına yeni vergi yükleme yolunu seçmiş. Yetmedi, benzine de yeni zam yolda haberiniz olsun. Artan dolur kuru, uluslararası piyasalarda yükselen ürün fiyatları nedeniyle benzinde 15-16 kuruşluk zam artışı gündeme getirildi.
Ekonomik krizi bakıyorum da kimse tartışmıyor, gündem değiştirilip milletin dikkati dağıtılıyor, diğer taraftan onlara artı yük bindiriliyor. Bu gidiş hepimizin kemer sıkma adına kemerde bir delik daha açmamız anlamını taşıyor. Millet kemer sıkacak, beyler kemer gevşetecek. 

EMNİYET MÜDÜRÜ

Giresun ziyaretimizde ilin başarılı emniyet müdürü ile de makamında buluştuk. Giresun Emniyet Müdürü Fahri Aktaş tarafından güler yüzle karşılanmamız bizlerde ayrı bir iz bıraktı. Aktaş’ın asayiş yönünde huzurlu bir kent adına ekip arkadaşları ile yaptıkları çalışmalar karşılığını bulmuş durumda. Aktaş’ın Giresun’da halkla sağladığı uyum ve iletişim huzur adına elbette en önemli adım. 
Giresun valisinin, belediye başkanının ve emniyet müdürünün gazetemizi yakından takip ettiklerini, bölgemizin kalkınmasında önemli rol oynadığını dile getirmeleri bizlere ayrı bir mutluluk verdi. Kurumumuzun bağlı bulunduğu Tek-Art Holding'in Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın sektöre verdiği hizmete teşekkür ettiler.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap