SON DAKİKA
SON DAKİKA


İmamoğlu bizim uşaktır
17.05.2019

Trabzonlu Ekrem İmamoğlu ile ilgili MHP eski il başkanı Nihat Birinci, “Bu uşak bizim uşak değildir” demiş. Bizim uşak olup olmadığına sen mi karar vereceksin ey Birinci? Bir insanın Trabzonlu ya da Müslüman olmasına sen mi karar vereceksin ey bizim uşak Birinci? Senin elinde ölçü aleti mi var?

Yunan basını şerefsizce bir ifadede bulunmuş, bunu getirmişsin Trabzon’a endekslemişsin, sonra da çıkıp Türk milletinin tezgahla karşı karşıya olduğunu söylemişsin. Evet, millet olarak yıllar boyu hep tezgahlarla uğraştık, sağ, sol diye bizleri ikiye bölüp yiğitlerimizi toprağa vermedik mi?

Hala 12 Eylül öncesinin acılarını millet olarak içimizde yaşıyoruz. Hain FETÖ’nün yaptığı kalkışmanın yüreklerimize kor alev gibi düşürdüğü acılar tazeliğini korurken, İmamoğlu için ‘Bizim uşak değildir’ gibi absürt laf etmek de ne?

Milletin, Trabzon’un evlatlarının üzerinden böl parçala anlayışına çanak tutmak geçer akçe değildir ey Birinci!

Yunan dünyasının hala topraklarımız üzerinde emellerinin var olduğunu bilerek, bağrımızdan çıkardığımız değerleri yaftalayarak oy avcılığına soyunmak hiç de şık olmadı ey Birinci!

AK Partili Esenler Belediye Başkanı'nın Trabzon’u zan altında bırakan sözlerine karşı ne diyeceksin, ona da seslendirsen de öğrensek. Tanımadığın, bilmediğin, araştırmadığın bir insanı oy uğruna lekelemek yakışmadı ey Birinci!

Hadi bizim uşak Birinci, şu belediye başkanına da bir cevap ver de duyalım. Adam çıktı senin de yaşadığın kente İmamoğlu üzerinden Yunanlı imasında bulundu. Eski bir başkan olarak basın toplantısı yap ve oy istediğin partinin belediye başkanına Trabzon İl Başkanı Haydar Revi kadar cesaretli olup gerekli cevabı ver.

Ekrem İmamoğlu’nun ‘bizim uşak’ olmadığını söylemen için, o kişi ile ilgili olarak gerçekleri ve doğruları bilgili ve belgeli olarak ortaya koyman gerekirdi ey Birinci!

İstanbul’da oy kullanacak vatandaşlara aşağılık Yunan’ın zırvaları üzerinden yola çıkarak yön verme telaşın sanırım genel başkanına şirin görünmekten başka bir şey olmasa gerek.

Ülkemin her ferdi Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşıdır. Cebinde T.C. ibaresi bulunan kimliği taşıyan herkes ülkemin vatandaşıdır. Trabzon’un bağrından çıkan Ekrem İmamoğlu da en az senin kadar Trabzonlu ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır ey Birinci!

T.C. ibareleri kurumlardan tek tek indirildi, yerine konulması yönünde istekler kabul görmüyor, bunlara takılmak gerek ey Birinci!

O bizim uşak değildir dediğin İmamoğlu'nun göreve geldiğinde yaptığı ilk işlerden biri T.C.’ye sahip çıkmak oldu. Hadi bizim uşak Birinci sen de bu konuda gerekli hassasiyeti gösterip T.C. ile uğraşanlara tepki göster, bırak milletin değerlerini ölçmeyi.

İstanbul’dan adam Trabzon için Yunan imasında bulunuyor, senin gibi nüfus kağıdında Trabzon yazan bu kentin uşağına salvo yapıyorsun. Hiç de şık olmadı ey Birinci! Söyleyeceğim son söz ise ‘İnadına bizim uşak İmamoğlu!’

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap