SON DAKİKA
SON DAKİKA


Herkes her konuda uyanık olmalı
25.03.2021

İstanbul Sözleşmesi bir gecede yok sayıldı. Kadınların elde ettiği hakların verdiği rahatsızlık bir imza ile açığa çıktı. Milletin canını sıkan ise ortaya çıkıp bu konuda ahkam kesenlerin toplumun daha da gerilmesine ve kutuplaşmasına çanak tutmalarıdır.

Ekrana çıkıyor utanmadan ‘Dindarlar’ diye bir ifade kullanıyor. İnsaf be! Dindarlık sizin tekelinizde mi?Kimin dindar olduğuna siz mi karar vereceksiniz? Allah’ım sen bunlara akıl fikir ver. Sizin gibi düşünmeyenler dindar değil mi? Bana göre dindarlık taslayanlardan daha fazla dindardır.

Ayasofya’ya adamı imam yapmışlar, görevini bırakmış, ahkam kesmeye başlamış, kadınlar üzerinden laf tacirliğine soyunmuş. AK Partili Özlem Zengin ağzının payını verdi ama yalnız kaldı. Kadın hakları konusunda duyarlı olan herkesin Zengin’e destek vermesini beklerdim ama bu fırsat da kaçtı.

İSTEKLERİ BİTMEYECEK

Sözleşme iptal ediliyor, tarikatlar, cemaatler bayram ediyor. Öyle bir ruh haline bürünüyorlar ki işi Medeni Kanun’un değişmesine, 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’un kaldırılmasını istemeye kadar götürdüler. Türkiye Cumhuriyeti ne çektiyse bunlardan çekmedi mi Allah aşkına?

 Daha FETÖ alçaklarının açtığı yaralar kabuk bile bağlamadı. Millet olarak cumhuriyete sımsıkı sarılmak yerine bu adamların sevinmesine çanak tutmak inanın hiç kimseye fayda getirmeyecektir. Bunların istekleri bitmeyecektir bilesiniz.

KENDİLERİNE KÖLE ARIYORLAR

Kadınlar adına ahkam kesen erkeklerin derdini daha önceki yazımda dile getirmiştim. Bunlar kendilerine köle arıyorlar köle bilesiniz! O kadar çirkinlik yaşanıyor ki kadın erkek arasında çatışmaya sebep olan, aile kurumuna zarar veren bir tek yasa kalmayana kadar susmayacaklarını söyleyenler ne istediklerini söylemekten kaçınıyorlar.

Medeni Kanun, adı üstünde medeni olmak. Milleti kutuplaştırıp medeniyetten uzaklaştırma adına nifak tohumları saçanların tek derdi kadınları ikinci sınıf vatandaş haline dönüştürmektir. Sözleşmenin kafirler tarafından bizlere dayatıldığını söyleyecek kadar işi sulandırmaya kadar götürdüler.

AYMAZLIK DİZ BOYU

Adam öğretim üyesi olmuş, pedofiliye karşı yasaları hedef almış, “Allah’ın helal kıldığı yaşta evliliği tecavüz sayarak, mutlu yuvaları bozarak gayretullaha dokunmayalım” sözleriyle. Deprem olmasını çocuk yaşta evliliklerin yasaklanmasına bağlamış, bir de utanmadan çıkıp sözleşmenin iptalinin geleceğe ümitle bakılmasına vesile olduğunu dile getirmiş.

 Kadınların haklarının tek tek ellerinden alınması için ortalıkta cirit atan zevzekler yetmezmiş gibi aklı kıt biri de çıkıyor hilafet çığırtkanlığı yapıyor. Ne günlere geldik! Peygamberimizin makamına neredeyse aday gösterecekler, halife ilan edecekler. Bu ne aymazlık!

Sonuç itibarıyla sözleşmenin iptali sonrası ortaya çıkan aktörleri millet olarak iyi takip etmek ve incelemek herkesin görevidir. Uyanık olmak gerek. Ekonomiden başlayarak her alanda sıkıntılar ayyuka çıkıyor. İşin boyutu çok büyük, teyakkuzda olmakta fayda var. En azından iğne deliğinden geçtiğimiz şu günlerde.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap