SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hani ülkemizin sanatçıları nerede?
29.09.2020

Ermenistan yine saldırdı. Azerbaycanlı kardeşlerimiz gerekli karşılığı veriyor, sonuna kadar kardeşlerimizin arkasındayız. Bu anlamda ülke olarak topyekun kardeşlerimize sözde değil özde destek şart.

Kardeş ülkemizin köylerini işgal etmeye kadar işi götürüp Dağlık Karabağ’da kan dökülmesine neden olan Ermenistan’a kökü Ermeni olan Kim Kardashian’dan küstah bir çıkış geldi. Kalça büyütüp çalkalayan bu küstah kişi Ermenilerin saldırıya uğradığını ileri sürüp dua istiyor, yetmezmiş gibi ülkemizin bölgeye savaşçı ve silah gönderdiğini iddia edip uyarılması çağrısını yapmış.

Sivilleri hedef alan Ermenistan’ın saldırısını meşrulaştırmak için sosyal medyadan da kalça sallayan bu zat, Azerbaycan’a karşı utanmadan bir de yardımın durdurulmasını istemiş. “İki devlet tek millet” diyen ülkemizin sanatçılarını da Azerbaycan’a destek amacıyla sosyal medyadan da olsa desteklerinin çığ gibi büyümesini beklerdim. Milyonlar kazanan ülkemiz sanatçılarının hepsinin kardeşlerimize destek veren mesajları paylaşmamasının dikkatlerden kaçmadığını belirtmek isterim.

Bu vesileyle haklı davalarında topraklarını savunurken şehit olan Azeri kardeşlerimizin ruhları şad olsun. Azeri sanatçı kardeşimizin Azerin’in, “Allah Çırpınırdı Karadeniz’i Karabağ’da da söylemeyi nasip etsin” çağrısına ülkemiz sanatçılarını yanı sıra herkesin katılarak destek vermesi gerek.

AT BİR PAKET ÇAY

Salgın döneminde sosyal mesafeye uyulmaması, maske takılmaması ve hijyene dikkat edilmemesi sonucu her gün onlarca vatandaşımızı kaybediyoruz. Bu uyarılara uyulması için yapılan çağrılar AK Parti MYK’da da gündem oldu.

Gazeteci-Yazar Deniz Zeyrek AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın parti mitinglerinde çay atmasının MYK toplantısında gündeme geldiğini ve eleştirildiğini yazdı. 

Erdoğan’ın sosyal mesafeye uyulmayan çay atma anlarının hoş görüntü oluşturmadığının dile getirildiği MYK’da bu sözlerin gülüşmelere yol açması ise çok manidardır. Bir paket çay almak için millet birbirini ezerken sosyal mesafeye uyulmadığını anlatan görüntülerin sona ermesi adına bu söylemin dikkate alınması gerekir.

Çay mı dağıtacaksınız, ön tarafa masa koyalım, millet gelin alsın önerisinin yapıldığı toplantıda, çay atma görüntülerinin yarattığı manzaranın partinin içerisinde çok sayıda eleştirildiğini öğrendiğini de ifade etmiş Zeyrek.

Yaşanan salgında çay atmada ortaya çıkan tablonun eleştirisinin dikkate alınmaması ve akabinde Gaziantep’te yaşanmasının düşündürücü olduğunu belirterek, Trabzon’da yoğun bakım servisinde görevli hemşire Seher Altuncu’nun görüntülerini sunuyorum.

Kahraman sağlıkçılarımızın verdiği mücadelenin izlerini taşıyan bu fotoğraf dilerim çay atma görüntülerinin bir daha yaşanmamasını sağlar. Hemşire kızımızın fotoğrafının altına, “Seher Hemşire, Mustafa Kemal Atatürk seni tanısaydı, çok severdi çocuk” sözleri gerçekten gurur okşayan ve onurlandıran ifadeler oldu. Bizler de sağlık ordumuzun her ferdini seviyoruz, hepsine saygılar sunuyoruz. İyi ki varsınız!



© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap