SON DAKİKA
SON DAKİKA


Halkın Huzuru Polisin Gururudur
29.05.2020

Bizim polisimiz. Bağrımızdan çıkardığımız ülkemize ve milletimize hizmet etmek için canlarını feda eden bizim evlatlarımız. Bu zor günlerde onların yaptıkları fedakarlıklarda unutulmamalı.

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper önderliğinde polislerimiz, çocuklarımızla çoku oldu, onlarla parklarda buluştu, hediyeler verdi, maskelerini taktı bir günü onlarla birlikte geçirdiler. Şehit olan polis kardeşlerimizin ailelerini yalnız bırakmadılar onların bayramını kutladılar, şehitlikte meslektaşlarını ziyaret edip onlara dua okuyup saygıyla andılar.

Her meslekte olduğu gibi emniyetimizin içinde de hata yapanlar olmuştur, olmaya devam edecektir. Kim ne derse desin bir olumsuzluğun bütün teşkilata mal edilmemesi gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isterim.

İstanbul’dan Tokat’a kadar her ilimizde milletin emrinde olan teşkilatımıza sahip çıkmak onlarla birlikte nefes alıp vermek yaptıkları görevlerine destek olmak hepimizin boynunun borcudur, çünkü onlar bizim gözbebeğimiz olan evlatlarımızdır.

Oğlunun mezarına gidemeyen şehit annesini evinden alarak oğlunun kabrine götüren 85 yaşındaki annenin duasını alan polis kardeşlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu fotoğraf her şeye bedel bir fotoğraf. Bu fotoğrafa hep birlikte iyi bakmamız gerek, evinde ayağını kıran bir anneyi sırtına alıp tedaviye götüren işte bizim polisimiz. Elin oğlu barbarca vatandaşını boğarken bizim polisimiz vatandaşı sırtında taşıyor. İşte bizi Türk milleti yapan budur.

Polisimiz sadece bunlarımı yapıyor, iç ve dış düşmanlarımıza karşı verdikleri mücadeleyi unutmamak gerek.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurup bizlere armağan ettiği ülkemizin en büyük teminatıdır. Onlar milletinin ülkesinin huzuru için mesai gözetmeksizin görev yaptıkları için millet olarak evlerimizde huzur içerisinde uyuyoruz, hayatımızı sürdürüyoruz.

Polislerimiz için söylenmiş duyguların yansıtıldığı, “Polise saygı, devlete saygıdır. Polis devlet gücünün temsilcisidir. Türk polisi Kanun Hakimiyetinin Teminatıdır. Toplum güvenliğinin en temel öğesi polistir.

Herkesin polisi Kendi Vicdanıdır. Türk polisi Gücünü yasalardan ve halkından alır.

Halkın Huzuru polisin gururudur. Polis İç Güvenliğimizin teminatıdır. Polis kanun adamıdır. Ona her zaman saygı göstermeli ve itaat etmelidir. Polis demokratik düzenin kararlı koruyucusudur. Adalete ilk açılan kapı karakoldur. Türk polisi Atasının İzinde Halkının hizmetindedir.”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap