SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresun izlenimleri
11.07.2019
Giresun’da vali, belediye başkanı ve emniyet müdürü ile bir araya geldik. Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ın danışmanı Ahmet Firidin, Spor Koordinatörümüz Nihat Erence ve Giresun Temsilcimiz Erkan Başkıran ile kentin mülki amirlerine yaptığımız ziyarette Giresun adına bugüne kadar atılan adımları konuştuk. Ortak nokta olarak bölgenin gerçek manada kalkınmasının en önemli ayağının turizm olduğunu ve bu alanda hep birlikte adımlar atılması gerektiğini istişare ettik. 
Vali Harun Sarıfakıoğulları’nın Giresun’un, sahip olduğu ada, göl ve yaylaları ile bu alanda atılacak adımlarla önemli kazanımlar elde edeceğini söylemesi hepimizi heyecanlandırdı.
Sarıfakıoğulları’ndan kentin ekonomik anlamda sıkıntı çekenlere devletin elini uzattığını, engelli kardeşlerimizle yakından ilgilendiğini duymak ayrı bir mutluluk. Giresun’da vatandaşa devletin şefkatli elini uzatan Vali Sarıfakıoğulları’nın gönüllere de dokunduğunu gördük, duyduk. Bu alanda yapılan çalışmaların rakamları da öyle küçümsenmeyecek kadar değil.

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU

Giresun ziyaretimizin bir başka durağı ise belediye oldu. Başkan Aytekin Şenlikoğlu aldığı görevin zorluğunun bilincinde. Şenlikoğlu, enkaz edebiyatı yapmadan kolları sıvadığını, bugüne kadar attığı adımları samimi ve şeffaf biçimde paylaşmaktan imtina etmemesi onun en büyük kazancı olacak.
Şenlikoğlu'nun genç, bilgili ve tecrübeli bir ekiple kentin geleceği adına gece gündüz uğraş verdiğini görmek Giresun adına sevindirici. Şenlikoğlu’nun yeni ve yenilenecek yatırımların hayata geçmesi için zamana ihtiyacı olduğunu söylemek doğru olur.
Başkan Şenlikoğlu’nun oluşturacağı yeni ekibe zaman tanımak ve onların belediyenin yeniden atağa geçmesi adına atacağı adımlar için destek olmak gerek. Kolay değil 10 yıl sonra el değiştiren belediyede yeni bir yol haritası çizip geleceğe yelken açmak... 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap