SON DAKİKA
SON DAKİKA


Gelsin çil çil Eurolar yanında kim gelirse gelsin
18.08.2021

Mülteciler konusunda doğru dürüst birisi çıkıp milleti aydınlatmıyor, şeriat yanlısı kafa kesen cellat Taliban ile görüşüleceği söyleniyor. Burası muz cumhuriyeti değil, Türkiye Cumhuriyeti. Sınır ötesi emperyalist güçlerin oynadığı oyunların parçası neden biz olalım.

 

Sınırlarımızı korumaktan acizmiyiz Allah aşkına. Duvar örüyoruz, kameralarla gözetliyoruz, güvenlik güçlerimiz orada deniliyor ama binlerce Afganlı genç ellerini kollarını sallayarak ülkemize giriş yapıyor.

 

Bakın sosyal medyada dile getirilen aşağıdaki soruların cevabı verilmedi, ülkemizi bekleyen tehlikeye dikkat çeken bu sorular ne hikmetse muhatap bulamıyor.

 

1) Türkiye’ye giriş yapan gruplar, son 10 senedir ABD askerleri ile birlikte görev yapan Afganistan Hükümet birliklerinin askerleri.

 

2) ABD çekilince hakimiyetin tümüyle Taliban’a geçeceği bilindiği için ABD kontrolünde ülkeden çıkartılıyorlar.

 

3) İran sınırına kadar Hükümet birliklerine ait araçlarla getiriliyorlar. İran’ı yine ABD unsurlarının organize ettiği otobüs ve kamyonlarla geçip, Türkiye sınırına kontrollü olarak getiriliyorlar.

 

4) Türkiye sınırında da yine otobüs ve kamyonlarla alınıp, kontrol altında

çeşitli şehirlerdeki kamp/ kışla/ kontrol merkezi gibi yerlere götürüyorlar.

 

5) Bu durum bir mülteci göçü değil ve buradaki Birleşmiş Milletler komiserliği, Dünya Sağlık Örgütü vs gibi kurumlar tarafından izlenmiyor.”

 

Bunların içinde ek tip ayakkabı giyen mi ararsın, asker kıyafeti ile cirit atan mı ararsın kısaca ne ararsan var. Suriyelisi, Iraklısı, Afganlısı benim ülkemde benim milletimden daha rahat keyif yapıyor, yapılan eleştirilere ise hala mağdurların yanındayız edebiyatı ile yaklaşım gösteri- liyor, fonların altına imzalar atılıyor gelsin çil çil Eurolar deniliyor.

 

MİLLETİN SESİ

 

Ülkemizde yaşanan olumsuzlukların adresini dış güçler olarak gösteren iktidarın artık ipin ucunu kaçırdığını herkes söylüyor. Öfke, kin, ötekileştirme, kutuplaştırma gibi yığınla milleti bölen söylemlerin yanı sıra muhalefet edene terörist yaftasının vurulması da artık inandırıcı gelmiyor biline. Ormanlarımız yandı, sel milletimizin canını malını aldı götürdü, ciğerler yanıyor iktidar hala yangın ve sel bölgelerinde muhalefeti eleştiriyor. Ülkemiz 1938’de mavisini, 2021’de de yeşilini kaybetti.

 

Bir yangın söndürme uçağı olmayan ülkemin yöneticileri neredeyse yangınları muhalefet çıkardı diyecek. Sel bölgesinde millete devletin güvenli elini uzatırken yine muhalefet suçlandı. Arkadaş neredeyse seli de muhalefet yaptı diyecekler.

 

İşte bunlar yaşanırken Hakan Bahadır’ın, “Önce altyapıyı bozarsın, devlet kurumlarını zafiyete uğratırsın, yapman gerekenleri yapmaz bilerek ihmal edersin, tarımı üretimi bitirirsin, adaleti bitirirsin, eğitimi bitirirsin, parayı bitirirsin, güven ve aidiyeti bitirirsin, ahlakı bitirirsin, halkın yaşama umudunu bitirirsin, bilimi bitirirsin, aşı üretimini bitirirsin, doğayı bitirirsin.

 

Kısaca tüm altyapıyı hazırladıktan sonra, ülke yanar seyredersin, aç kalır seyredersin, sellerde boğulur seyredersin, madenlere gömülür seyredersin işsiz kalır seyredersin, birbirini boğazlar seyredersin, birileri hırsızlık yapar seyredersin istilaya uğrar seyredersin, salgın olur seyredersin, ayaklanma çıkar seyreder- sin, iç savaş çıkar seyredersin, hatta işgale uğrar seyredersin. BOP (büyük oç. projesi) projesi budur”

 

ŞERiAT iSTEYEN AFGANiSTAN’A GEÇEBiLiR

 

Afganistan’da ABD ortalığı karıştırdı, devreye Çin girdi Taliban’a yol verdi. Bu örgüt Afganistan’ın başkenti Kabil’e girdi ve yönetime el koydu. Ülkenin cumhurbaşkanı bavullar dolusu para ile Tacikistan’a kaçtı. Bakın Afganistan'dan yönetimi ele geçiren Taliban, yeni yönetim kurallarını açıkladı. Bu kuralları herkesin iyi okuyup iyi analiz etmesinde fayda var:

1. Şeriata dayalı anayasal sistem yürürlüğe girince Hanefi mezhebi ön planda tutulacak.

2. Hayatın her alanından soyutlanan kadınların çalışması, kız çocuklarının okula gitmesi ve eğitim alması tamamen yasaklanacak.

3. Kadınlara peçe zorunluluğu erkeklere ise takke ve sakal mecburiyeti getirildi.

4. Sakalını kesenler için 6 aydan başlamak üzere hapis cezası verildi. Yüzü görülen kadınlar kırbaçlanacak.

5. Afganistan Televizyonu'nun yayını durduruldu. Fotoğraf dahil her türlü görsel yayın ve müzik yasaklandı.

6. Erkeklere, evine en yakın camide5 vakit namaz kılma mecburiyeti getirildi. Camilerde yoklama alacak ve mazeretsiz camiye gitmeyenlere ağır yaptırım uygulanacak.

7. Namaz surelerini bilmeyenler kırbaçlanacak.

8. Bütün okullar medreseye dönüştürülecek . Ders kitaplarındaki görseller yok edilecek.

9. Medreselerde 3'üncü sınıftan itibaren tüm öğrencilere en az 3 metre olmak üzere sarık sarma mecburiyeti getirildi.

10. Ele geçirilen tüm bilgisayarlar TV kabul edilerek kırılacak.

11. İslam devletine karşı gelenler hain ilan edilerek doğrudan idam edilecek.

12. Özellikle farklı mücahit gruplara mensup kişiler, yakalandıklarında şer ve fesat hükmü ile idam edilecek.

13. Hırsızlık yapanın eli kesilecek.

14. İdamların ve el kesmeler cuma namazlarından sonra gerçekleştirilecek ve halka izlettirilecek .Kesilen eller, şehrin merkezinde sergilenecek.

15. Toplu taşıma araçlarındaki aynalar, kadınlara bakılabileceği gerekçesiyle kaldırıldı. Türkiye’de Şeriat isteyenler Afganistan’a geçebilirler. Laik ülkede olup özlem çekmeye gerek yok..!!! Anlayanlar anladı sanırım.


 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap