SON DAKİKA
SON DAKİKA


Filenin Sultanlarına dil uzatan saygısızlar
29.07.2021

Bak şunlara yine hortladılar. Kadın söz konusu olunca piste çıkan İlhan Şenocak, Cübbeli Ahmet ve eski Ayasofya İmamı Mehmet Boynukalın A Milli Kadın Voleybolcusu evlatlarımızı hedef almışlar. Bunlar yetmezmiş gibi, “Bir gün bir yerlerde parmakları kırık vaziyette bulunursa sebebi sensin” sözleri ile takım kaptanı Eda Erdem’i tehdit etmeye kadar işi götürdüler.


Siz hangi aklın ürünüsünüz Allah aşkına. Ülkemde her gün kadınlar öldürülüyor. Hayatları ellerinden alınıyor çıtınız çıkmıyor. Çin’i smaçları ile deviren voleybolcu kızlarımızın üzerinden din dersi vermeye kalkıyorsunuz. Size bu hakkı kim verdi.


Siz kimsiniz ki ülkemin kadınları ve kızları adına ahkam kesiyorsunuz. Kadınlar söz konusu oldu mu meydanı kimseye bırakmıyorsunuz. Ülkemde ekonomik kriz yaşanıyor, millet inim inim inliyor kapı arkasına saklanıyorsunuz.

Siz neden kadınlar söz konusu olunca hep sahne alırsınız. Yoksu okuyan, kendini geliştiren, bilgi sahibi olan kadınlardan mı korkuyorsunuz. Spor arenasında başarılı olan kadınlardan mı ürküyorsunuz. Yoksa siz kendinize köle olarak gördüğünüz kadınların söz sahibi olmasından mı çekiniyorsunuz.


Dinden, imandan, iffetten, ahlaktan, hayadan edepten bahsedenlere sormak gerek, ülkemizde yığınla çirkinlik yaşanırken siz nere saklanıyorsunuz da, kadınlar söz konusu oldu mu oradan piste çıkıyorsunuz.

Şaşırmamak elde değil, küçük yaşta kızların evliliğine çanak tutan, çocuk tacizcilerine kadar her türlü rezilliği yapanlara karşı gıkı çıkmayan bu zatlar almış sazı eline başlamışlar çalıp söylemeye. İnanın artık sesiniz o kadar çirkinleşmeye başladı ki millet size lanet okumaya başladı bilesiniz.


İslam’ın kızı olmanın ölçüsünü koyma hakkını bunlara kim verdi. Milletin eşinin, kızının hayatları adına ahkam kesmek sizin göreviniz değil. Burnunu göstermekten utanan analar demişsin, nereden biliyorsun onlarımı takip ediyordun. Ya da öyle bir görevin mi vardı.


Aklınız fikriniz kadınların hayatında, kot giyene, kaş aldırana, üniversiteye gidene dil uzatıp onların ve kocalarının cehenneme gideceğini söyleyecek kadar zırvaladınız. Size söyleyeceğim şu ki, kimin cennete yada cehenneme gideceğini bilen sadece ve sadece Yüce Rabbim’dir.


Siz bakın da kendinize bu saygısız ve hakaret dolu ifadeleriniz nedeniyle kadınlardan helallik alın. Bilin ki dil uzattığınız kadınlar, eşleri, aileleri ve bu millet sizlere hakkını helal etmeyecek. Bu hakla bakalım öteki dünyaya nasıl gideceksiniz. Ahirette bu milletin eli iki yakanızda olacak ondan nasıl kurtulacaksınız.


FİLENİN SULTANLARI


Kızlarımıza dil uzatan bu zatlara bir kadının ağzından çıkan şu cümleler ders niteliğinde. Saçmalıklara Serap Yeşiltuna şu satırlarla cevap vermiş.

Yanlış yaptınız filenin sultanları! Sözleri ile Yeşiltuna bakın ağız ishali olanlara nasıl cevap vermiş, “Evet büyük hata! Güçlü kadınları sevmeyen erkeklerin ülkesinde; gülerek, koşarak, atlayarak, sıçrayarak, parmaklarınızın ucuyla sarstınız o küçük dünyalarını birilerinin! Türk bayrağından hoşlanmayan, milli olan her şeye düşman bir kesimin canını sıktınız her yanda Türk bayrağını dalgalandırarak!


Çocuk doğurma eylemine “soğuk” tavır alan feministleri de, çocuk doğurtup kadınları eve tıkmayı hedefleyen bağnazları da huzursuz ettiniz yeni doğmuş bebeklerinizle sahaya çıkarak!
Çocuklarıyla işlerini ayrı tutmayı öğütleyen, çocukları fanusta büyütme taraftarı pedagogları, çocuğu olduğu için kendini her şeyden soyutlayan, hayatını çocuğuna göre şekillendiren anneleri de kızdırdınız bence biraz!
Sporun futbolla, onun da erkeklerle sınırlı olduğunu düşünenleri tedirgin ettiniz! Her maçtan sonra olduğu gibi dünya basınına en rahat haliyle İngilizce röportaj veren Eda Kaptan, tercümansız sokağa çıkamayan devlet büyüklerini ve pek çok erkek sporcuyu da rahatsız etti sanki!


Ama onlara bakmayın biz sizi çok sevdik, çok da onurlandık. Giydiğiniz şort ve atletten rahatsız olmayan milyonlarca erkek ve kadın, bacaklarınızı değil yüreklerinizi seyretti dün akşam.
Ve gurur duydu. Gözlerinizdeki ışığı, yüzünüzdeki gülümsemeyi, kollarınızdaki gücü iliklerimize kadar hissettik, eşlik ettik sevincinize.
Sporda dünya çapında bir başarı kazanıyoruz ve bunu kadınlarımızla yapıyoruz. Pek de sevinilesi değil kimileri için. Yok saymaya çalışmaları normal. Kadın dövülendir, öldürülendir en iyi ihtimalle görmezden gelinen, “sınırları aşmadığı sürece” sevilen ve beğenilendir.


Ama siz sınırı da aştınız be kızlar!


Sıradan ailelerin sıradan çocukları olarak, arkasında nüfuzlu birilerinin varlığı ile değil bilek gücüyle yükselen kadınlar olarak sınırı aştınız! Beşik çağındaki bebeğiyle Gözde'yi de alıp geldiğiniz için sınırı aştınız!
Meşhur Uygur atasözünde olduğu gibi “bir elinizle beşiği, diğer elinizle dünyayı salladınız” dün gece de bugün de gurur duyduk."
Eh artık lafın tamamı kime denir biliyorsunuz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap