SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ekonominin 11 ailesi
6.05.2019

Ekonomi dibe vurdu, palyatif çözümler dile getiriliyor, sonuç alınamıyor, döviz yükseliyor, altın artıyor, mutfaklar yanıyor, cepler deliniyor. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ekonominin olumsuzluğa sürüklenmesinin ardında Amerikan Merkez Bankası (FED) diye konuşulan dünyayı yöneten on bir aile var. Ekonominin dizginlerinin bu ailelerin ellerinde olduğu biliniyor.

Kim bunlar derseniz; Rothschild, Schiff, Warburg, Rockefeller, Morgan, Harriman, Lazard Bros, Goldman Sachs, Brow Brothers, J. Henry Shroder Banking Co. Lehman Bros. Bu aileler birbirleriyle evlenerek servetlerin küçük olarak görünmesini sağlarlar ama yönetimin tek elden yapıldığını bilmeyen yoktur. Bu ailelerin doğduğu ana aile Rothschildlerdir. Bu ailenin kanunlar üzerinde yer alma gücü, aile geleneği olmuş ensest ilişkiler, altın fiyatlarını doğrudan kontrol, ABD Merkez Bankası’nı doğrudan kontrol, şeytan tapınağına taptıkları, gizli topluluklarla bağlantılı oldukları iddia edilir, dünya savaşlarını finanse ettiği bilinir, en zenginler listesinde yer almaktan kaçarlar, ilginç partiler düzenlediği söylenir.

Rothschild ailesinin sahip olduğu finans imparatorluğunun kurucusu Mayer Amschel Rothschild tam anlamıyla bir Yahudi ırkçısıdır ve akıl almaz boyuttaki servetini Yahudi "ırkının" yükselişi için bir vakfa devretmiştir. Bu vakfın asıl görevi tüm dünyayı kapsayan bir Yahudi devletinin inşasıdır. Bu konuda "Derin Yahudi Devleti" adlı kitabın yazarı George Armstrong, servetin Yahudi olmayan devlet ve toplumları sömürmek için kullanıldığını iddia etmektedir.

Ne dersiniz ülkemizdeki ekonomik çalkantının temelinde iktidar ile ters düşen bu ailelerin parmağı mı var acaba?

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap