SON DAKİKA
SON DAKİKA


Düşün Trabzon'un yakasından!
4.06.2019
Bak şu konuşana! Esenler Belediye Başkanı'nın yaptığı gaf daha hafızalardan silinmeden AK Parti Sinop eski milletvekili Mehmet Ersoy, Göksu’yu destekleyen açıklamalar yaptı. 
Ersoy efendi, sosyal medya hesabında “İstanbul’u Yunan olduğu iddia edilen ve kendisinin de inkar etmediği, hatta o gazeteye röportaj verdiği halde tanımıyorum diye yalan konuşmayı tercih ederek geçiştiren birine teslim etmemek de çok önemli” diye yazdı.
Daha da ileri giderek, “Bir Yunan’ın İstanbul’a başkan olmasıyla ekonomimiz de düzelmez ayrıca...” ibaresini kullandı. 
Türkiye’nin T’si olan Trabzon’a bu yakıştırmayı yaparak kazanacağınızı mı sanıyorsun Ersoy efendi? Bilmen gerek, bölgemin insanı Karadeniz’in hırçın dalgaları gibidir, kükredi mi önünde durulmaz.
Bu kadar sorumsuz bir ifadede bulunma yetkisini kimden aldın Ersoy efendi? İstanbul seçimini bu tip saygısız sözlerle kazanacaksanız varın kazanın, sizin olsun İstanbul. 
Son nefesini verinceye kadar hatırla Ersoy efendi, Trabzon’da Yunan yoktur. Arıyorsan çevrene bak! Ararken çevrende Pontus var mı yok mu diye de bak istersen. Kabahat sende değil, sen ve senin gibilere bugüne kadar höst çekmeyen anlayışta.
Müslümanlık ne İstanbul’un ne de sizin tekelinizdedir. 
Oynamayın Trabzon’un vücut kimyası ile. Bakın işinize! Yoksulluk, işsizlik almış başını gidiyor, millet inim inim inliyor, dış dünya bize hayırlı rüya görmüyor, iç dünyada kalleş ve hainler cirit atıyor, onlarla uğraşın, düşün Trabzon’un ve İmamoğlu’nun yakasından!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap