SON DAKİKA
SON DAKİKA


Düşün bir kentin ve Başkanın yakasından
26.04.2019

Yerel seçim bitti İstanbul takıntısı devam ediyor. Ekrem İmamoğlu mazbatayı aldı iş başı yaptı. İmamoğlu ne kadar elini uzatıyorsa o kadar karşı duruş sergileniyor. Bırakın beyler bu işleri bırakın. Mecliste uyuşturucu ile mücadele edelim diyor hayır edemezsin diyorsunuz, neyin peşindesiniz.


Milletin başının belası oldu uyuşturucu, mücadele şart deniliyor, sizler parmakları hayır diye kaldırıyorsunuz. Buda dışarıda başka içeride başka konuşuyorsunuz. Sadece muhalefet etmek için kaldırdığınız parmaklar uyuşturucuya evet dedi, uyuşturucu sizlerin yakınlarına bulaşırsa acaba o parmakları ne yapacaksınız.


Yazık, hangi anlayış sizi bu kadar ketum ve kin dolu hale getirdi. Toplumda herkes cinsiyetine bakılmaksızın eşittir diyeceksin, mecliste bu anlamda komisyon kurulması istenecek yine hayır diyeceksiniz. 


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin AK Partili meclis üyeleri uyuşturucuyu onaylıyor, cinsiyet eşitliği vardır diyor. Yapılan oylamalarda istemezuk diyen sizlerin tutumundan çıkan anlam bu oluyor. Ne diyelim sizler bu anlayışla durmak yok yola devam deyin, sandıklar kurulduğunda bakalım nasıl karşılık alacaksınız hep birlikte göreceğiz.


Bunlar yetmezmiş gibi İstanbul seçimini yeniden yapılmasını sağlama adına YSK’yı baskı altına alma çığırtkanlıkları da devam ediyor. Sanılıyor ki güzel işler yapılıyor, yok beyler yok, ülkeyi kaosa ve çıkmaza sürüklüyorsunuz bilesiniz. Gelin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dinleyin de kızgın demirin soğumasına vesile olun. Olmazsanız gelecekte sizleri tarih güzel yad etmeyecek bilesiniz.


YSK İstanbul için sıkıntı yok diyecek İmamoğlu’na devam diyecek, Türkiye rahatlayacak, vatandaşlar derin nefes alacak. İstanbul için güzel hizmetler yapılacak, düne kadar kapalı kapılar ardında yapılan çalışmaları millet şeffaf bir şekilde öğrenecek, verdiği paraların nerelere gittiğini bilecek. 


Bunlardan rahatsız olanların ortaya çıkmasını istemediği kusuru vardır herhalde. Düşün İstanbul’un ve İmamoğlu’nun yakasından. Muhalefet yapacağız diyerek bir kentin, ülkenin ve milletin geleceğine gölge düşürmeyin. Bu anlayışla giderseniz bilesiniz ki yarın o mecliste parmak kaldıracak kişi bulamazsınız. Çünkü millet artık bıktı bu gerginlikten ve sorumsuz söylem ve düşüncelerden.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap