SON DAKİKA
SON DAKİKA


Düşün Akçaabat'ın yakasından!
13.04.2019
Trabzon’un elle tutulur gözle görülür bir sahili var, onu da yok etmek için her türlü atraksiyon yapılıyor. Seçim dönemi sessizliğe gömülen anlayış seçim sonrası yeniden sahili doldurup yol yapma düşüncesini perde arkasında hayata geçirmek için adımlar atıyor.

Karadeniz Sahil Yolu ile arasına adeta set çekilen kentin denizle buluştuğu bu noktayı da yok etmek için uğraş veren anlayışa 'Düşün Akçaabat’ın yakasından!' diyorum. Hani Trabzon deniz ile buluşacaktı beyler, nerede kaldı seçim dönemindeki söylemleriniz? Bu kadar çabuk mu unuttunuz verdiğiniz sözleri?

Yolunuz Ordu’ya düştü mü hiç? Gidin bakın oradaki ilgili ve yetkililer neler yapmışlar. Ordu’nun sahili yaşam alanı olmuş, gidin bir görün bakın neler yapılmış. Halktan gizlenerek Söğütlü ve Yıldızlı sahilleri ile Akçaabat’ın sahili yok ediliyor, kimseden ses çıkmıyor.

Bu kadar bedava mı bu işler? 'Yaptım oldu' diyerek milletin nefes alacağı sahili yerle bir edeceksiniz. Çıldırdınız mı siz yahu, kafayı mı yediniz? Elde kalan güzelim sahili yok etmek için hamleler yapmaya çalışıyorsunuz.
Karayolu projesini hayata geçirmek isteyen kim ya da kimlerse bilsinler ki bu adımı attıklarında isimleri tarihin kara sayfalarında yer alacaktır ve nefretle anılacaklardır. Yeter artık çekin elinizi Trabzon’un, Akçaabat’ın sahillerinden!
Nabız yoklamaya gerek yok, önce milletin nabzını yoklama adımı atıp, yerse yapıp projenin kabul görmesi halinde kazma vurmayı hayal eden anlayış halkın duvarına çarpmıştır. Sosyal medyadan millete bu düşünceyi empoze edip nabız yoklayan anlayış bilmeli ki bu kent sahipsiz değildir.

Buradan ilgili ve yetkililere tekrar sesleniyorum. Düşün Akçaabat’ın yakasından, bu ilçemizin geleceğini karartacak olan o projeyi de hemen çöpe atın! Akçaabat’ın sahillerini doldurma hayallerinizden vazgeçip, şu anda yapılmakta olan yolları bitirmeye gayret edin. Peşinen söyleyeyim, böyle bir adım atarsanız bilesiniz ki Söğütlü, Yıldızlı ve Akçaabat’ta yaşayanlar dünyayı başınıza yıkar. 



© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap