SON DAKİKA
SON DAKİKA


Dününü Unutanlar
12.05.2020

İktidara yalakalık yapmak için sıraya girenlere hayret ediyorum. Bilmedikleri bir şey var, o da yaptıkları eylemler ve dile getirdikleri söylemler ile iktidara zarar verdikleri. Ülkemizde hiçbir şey gizli kalmıyor. FETÖ hayranlığı duyup da sonradan çark edenlerin eski defterlerinin açılmaması için öyle laflar ediyorlar ki milletin midesini bulandırıyorlar.

Hain örgütün geçmişte hayranı olduğu söylenen Sevda Noyan adlı bayan ekranda komşularını tehdit etmeye kadar işi götürüp “Ölüm listesi bile var!” diyebilecek kadar seviyeleri yerle bir edecek konuşmalar yaptı.

Noyan’ın hain elebaşı FETÖ’ye methiyeler dizdiği, İngiliz vatandaşlığı istediği ve Atatürk’e hakaret ettiği geçmiş dönemde ortaya çıkmıştı. İşe bu kişi şimdi hain örgütle bağlı olanlara gözdağı vermeye kalkmış.

Noyan’ın sözlerine tepkiler çığ gibi artarken eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç da tepkiliydi. Arınç, “Bunlar yüzünden millet başörtüsünden nefret edecek” demiş. Arınç’a da bir hatırlatma yapayım, artık o devirler kapandı, korkma kimse başörtüsünden nefret etmez, ama Atatürk’e hakaret edenden, FETÖ’den ve onlara çanak tutanlardan nefret eder ve onları hiç unutmaz.

Gelelim bir başka iktidar yalakası isme. Cemil Barlas denilen zat da 65 yaş üstü vatandaşlarımıza saygısızlık yapmaktan geri kalmamış. Pazar günü 4 saatliğine sokağa çıkan vatandaşlarımız için sosyal medya sayfasında, “Nihayet 65 üstü serbest. Sokaklarda çok azmasalar bari” gibi insanlıktan uzak ifadeler kullanacak kadar seviyesizleşmiş.

Barlas ve onun gibilerin aklı fikri neden azma işlerine çalışır acaba? Bir adamın fikri ne ise zikri de odur. Güzel bir söylem vardır, ‘Ağız ishali olmuş’, işte bu söylem bu kişiler için tam uyan bir tarif. Ne diyeyim, susun da biraz motorunuz soğusun demekten başka?

ARTIK SUSUN!

Koranavirüs salgını sonrası o kadar şey söylendi ki millet hangisine inanacağını şaşırdı. Ekranlarda, gazetelerde bilim adamı sıfatıyla salgın için konuşanların sayısını unuttum. Bu illetin yayıldığını bulamayan, tespit edemeyenler bugün 2, 3. dalgadan ve tedbirlerden bahsetmeye başladı.

Arkadaş, binlerce insan yaşamını kaybetti. İlk dalgadan bihaber olanların yeni dalgalardan bahsetmeleri hiç de inandırıcı gelmiyor. Yaptıkları uyarılar ne kadar inandırıcı olur acaba? Bu işin özeti şudur beyler: Aşı bulunmadan bu illetin son bulması mümkün değil.

Önemli olan, bu uğurda yapılan çalışmaların hızlandırılması ve desteklenmesidir. Ülkemizde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önderliğinde sağlık ordumuzun bu salgını en az kayıpla defetmek için verdiği mücadeleye gölge etmemek gerek.

Toto oynanır gibi tahminlerde bulunuluyor, milletin kafası allak bullak oluyor. Dedim ya, ilk salgını tespit edemeyenler bari sussun da Koca ve sağlık ordumuz işini yapsın, millet olarak da normal hayata dönmek için uğraş verelim.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap