SON DAKİKA
SON DAKİKA


Dövdürün Beyler Dövdürün
24.08.2021

Ülkemde siyasetçilere, gazetecilere yapılan saldırıların geçmişte de yaşandığına şahit olan biri olarak, bunları kim yapıyorsa bilsin ki yarın onlara yumruk değil, barış ve özgürlüğün simgesi çiçekler uzatılacaktır. Çünkü onların ruhunda ve yüreklerinde insan ve Allah sevgisi vardır. Yarın karşılaşacakları zor günlerde yanlarında bugün dövdürdükleri isimleri bulacaklardır. Çünkü onlar barbarlıktan değil, demokrasiden, fikir hürriyetinden, özgürlükten yanadırlar.

Onlar kimseyi kutuplaştırmaz, ötekileştirmez, eziyet etmez, hedef göstermez, önüne geline terörist ilan etmez, onların tek derdi laik, demokrat ve özgür Türkiye, eşit haklara sahip yolsuzluktan, yasaklardan ve yoksulluktan uzak bir millet olarak şanlı bayrağımız altında bağımsız yaşamaktır.

Bugün barbarlığa soyunanlar akıllarından şunu hiç çıkarmasınlar, vurmakla, dövmekle, tehditle ve saldırılarla milletimi sindiremezsiniz. Ne yaparsanız yapın dünyanın bir numaralı lideri Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emanet ettiği ülkemi karanlık günlere sürüklemenize izin verilmeyecektir. Hani altın madalyalı gururumuz Busenaz Sürmeneli demişti ya, “Bir ölürüz bin doğarız” diye, işte bu sözü hiç unutmasın bugün ki tablonun mimarları.

SİZİ ÖNDEN ALALIM

Taliban Afganistan’da yönetime el koydu şeriat ile ülkeyi yöneteceklerini açıkladı. Ülkemizde Taliban seviciler hemen saf tuttu. Bunlardan biride Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk.

Kendi kendini Milli Görüş lideri ilan eden Asiltürk, ''Milli Görüş Hareketi, geçmişte olduğu gibi bugün de Afganistan’ın yeniden kuruluş sürecinde desteklerini sunmaya hazırdır'' açıklaması yaptı. O zaman Laik Türkiye Cumhuriyet’inde oturup şeriatı özleyen Asiltürk’e buyurun Afganistan’a, hatta sizi önden alalım.

PERİNÇEK’E BİR HALLER OLDU

Vatan Partisi Genel başkanı Doğu Perinçek son günlerde öyle laflar etmeye başladı ki şaşırmamak mümkün değil. Eli kanlı bebek katili Apo’ya çiçek veren Perinçek’i Taliban sevdası sardı.

Önce "Taliban, Mustafa Kemal Paşa'nın Türkiye'de yaptığı gibi Afganistan'ın Kurtuluş Savaşını başardı" dedi ardından Taliban'dan modernlik, çağdaşlaşma, kadın-erkek eşitliği gelecek” gibi milletle dalga geçer gibi sözler dile getirdi.

Perinçek hangi aklın sesi oldu anlamak mümkün değil, Cumhur İttifakı’na göz kırpıyor desen inandırıcı olmaz, Millet İttifakına göz ediyor desek kimse inanmaz. Perinçek herhalde kafasına göre takılıyor, yerse yapıyor. Yemezler Perinçek Taliban seviciliğin tuttuysa seni bir çiçek te onların liderine getirebilirsin.

Bu arada kadınlara eşitlik falan gelmez, örnek mi istiyorsun Afganistan'da devlete ait radyo televizyon kurumunda çalışan kadın haber sunucusu Shabnam Dawran'ın kuruma ait kimliği gösterdiği halde ofise girişine izin verilmedi haberin ola.

ARADA KAYNADI GİTTİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Taliban’ın Afganistan’da yönetimi ele geçirmesinin ardından

Afganistan'da Taliban ile siyasiler arasındaki görüşmelere de değinerek, "Taliban ile müzakere için Afganistan içinde, (Milli Uzlaşı Yüksek Konseyi Başkanı) Dr. Abdullah Abdullah , (Eski Cumhurbaşkanı Hamid) Karzai ve (Hizb-i İslami Partisi)  Lideri Gülbeddin Hikmetyar'ın da içinde olduğu bir komisyon oluşturdular. Bunlar daha önce Taliban ile müzakere eden insanlar. Şimdi Afganistan'ın yönetimiyle ilgili müzakere edecekler. Kendi aralarında barışçıl yöntemlerle anlaşmaya varmalarını umuyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Bu sözler içerisinde öyle bir isim var ki, Gülbeaddin Hikmetyar. Bu ismi herkes araştırsın bakalım kiminle bağı var. Yada bu isimlerin amaçlarının neler olduğunu araştırmak gerek. Tek dertlerinin şeriatı getirmek olduğunu ben söyleyeyim. Hedeflerinin de Laik Türkiye Cumhuriyeti olduğunu da hatırlatayım.

Irak’ta, Suriye’de ve Afganistan’da taş üstünde taş bırakmayacak şekilde hareket eden taşeronların hamisi olan ABD’nin hedefinde bundan sonra ülkemiz olduğunu söylemek yanlış olmaz. Çünkü ABD hiçbir zaman Türkiye’ye hayırlı rüya görmemiştir.

YIKILMADIK AYAKTAYIZ

Türkiye üzerinde de geçmişten bu yana ABD’nin, sağ-sol kavgalarının, Alevi-Sünni kışkırtmalarının, Kürt-Türk ayrıştırması ile, PKK terör örgütünün ülkemizin başına bela olmasını sağlayarak ülkemizi karıştırma adımları attığını hatırlıyoruz.

Bunlar yetmezmiş gibi ülkemizi cemaat, tarikatlarla karıştırmaya çalıştılar sonunda besledikleri hain FETÖ’nün elebaşını ülkelerinde korumaya aldılar. ABD’nin yanı sıra herkesin dilene doladığı diş güçlerin ülkemizi bu kez göç dalgası ile karıştırmaya çalıştığını hep birlikte görmeliyiz.

Bu göç ayağı öyle masumane bir adım değil bilesiniz. Göç ayağının içimizdeki uzantıları ile birlikte Türkiye’yi bir başka kaosa sürüklemek için vizyona koyulan yeni bir oyunun adıdır göç. Ülkemizi ve geleceğimiz olan evlatlarımız adına 7’den 70’e herkese uyanık olmak ve dimdik ayakta durmak görevi düşmektedir.

Ülkemizde göç oyununun finansörlüğünü de yapıyorlar. Hatırlayın daha yeni fon anlaşması ile Türkiye’ye göç adı altında yapılan yardımı.  Fonlar falan filan denilerek tıpkı Suriyelilerin, Iraklıların geldiği gibi Afganlıların da ülkemize sokularak iç kavganın başlatılıp, sonrasında jandarmalığa soyunup ben geldim diyecek olan ABD’nin bu tuzağına ülke ve millet olarak düşmememiz gerektiğinin altını çizmek isterim. Bu arada en acı veren ise ülkemizin her türlü imkanından faydalanıp satılmış olanların ihanetleri olacaktır, onları da tarih hiç unutmayacaktır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap